Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
a wręcz napędzają do działania jak się bierze jakiś czas. Jak zaczynałem to zamulały.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
A więc tak, dzisiaj dopadłem się do próbnych 10 tablet lorazepamu 2mg. Po 4 mg czuję lekkie zmęczenie i uspokojenie, ale bez poprawy nastroju. Narazie klony rządzą według mnie i tak jak pisze kubeusz napędzają co mi się bardzo spodobało
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 116 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lorazepam »
Znudzil mi sie ostatnio lorazepam wiec teraz jade na miksie 3df oraz 1350mg dxmu dziennie.Fajne sa po nim stany maniakalno-depresyjne z ogromna iloscia energii i dolem emocjonalnym gdzie kazdy ostry przedmiot wydaje sie atrakcyjny.Pozatym zauwazylem skutki uboczne,niemoznosc poruszania sie i myslenia i malo powazne stany katatoniczne z domieszka fobii spolecznej.

%-D
Uwaga! Użytkownik Lorazepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 923 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
ktoś wie ile mg mają różowe lorki? bo nigdzie nie mogę znaleźć info.
no chyba że i 1dynki i 2,5ki są różowe, to gorzej. akurat na blistrze nie widać dawki.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Na 99% obie dawki tabletek lora sa rozowe. Jak to nie widac na listku? Taki wytarty :cheesy: ?
  • 82 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kava man »
1 mg są białe a 2.5 są wlaśnie różowe takie male powlekane drażetki.Pozdrowienia dodam że to moja ulubiona benzo ale dziala specyficznie Pozdrawiam.
trampek
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
potwierdzam jedynki na bank białe. 2.5 mg nie pamiętam. Te i te są w formie drażetek. Dziś postanowiłem sobie załatwić dla odmiany od klonów i alpra. Ciekawe czy dorówna im ten lorazepam, dawno nie jadłem. Szamie to ktoś regularnie??
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hajuto »
W cyklach kilku dniowych, następnie podobna lub dłuższa przerwa.
To znaczy wtedy gdy słabo sypiam lub spać muszę, a mam trudnośći.
Lora u mnie jedynie w tym celu, bo akurat tu sprawdza się jak żadna inna benzo.
Xanax znowu to straszna chujnia, nic mnie w nim nie ciekawi.
Choć pewnie u innych może być zupełnie na odwrót. Ale nie tym tu mowa.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Bierze ktos lorafen non stop (lub prawie non stop)? Jak wygladaja ciagi na lorafenie i jego odstawianie? Podejrzewam, ze hujowo. Pewnie latwiej go odstawic niz alpra, ale gorzej niz klony. Zamierzam sie przerzucic z klona na lora i chcialbym posluchac waszych opinii co do lora (znaczy tych co jedza go czesto i w ciagach).
  • 82 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kava man »
Lorafen to dobra benzodiazepina bardzo euforyczna prawie tak jak alprozam ma jednak specyficzne dzialanie zawroty glowy i odrealnienie.Nie jadlem tego w ciągach ale jadlem to codzienie przez kilka miesięcy i powiem że lepsze niż klony ale uzależnienie przynajmniej psychiczne jest cięzsze ale nie tak jak od alpra.Jego glówną wadą jest to że dziala stosunkowo krótko jednak troche dlużej niż oksazepam ale troche krucej niz alpra relki a szczegolnie klony.Więc Gargamelu niczym sie niemartw to też silne benzo więc nawet jak masz tolerke to zadziala a i wcale nie jest gorsze od klonow.Jeżeli będzie na ciebie słabo działał to możesz mixowaz z alprozamem bądż klonazepamem można go tagże z dużym powodzeniem mixowac z opitami.Bardzo dobrym mixem jest polączenie lorazepamu z noctoferem lub temazepamem.

Pozdrawiam cie Gargamel OI!!!
trampek
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.