ODPOWIEDZ
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
eee... kurde dobra to jednak zrobie wiekszego box'a:D
bierzcie pod uwage ze nie moze sie on za bardzo rzucac w oczy
chcialbym zeby bylo na jedna osobe ktora lubi dosc czesto palic...

box 40x40x100 spasi?
  • 445 / 1 / 0
Aaaaa porażka mości panowie ;(

robie jednak nowego box'a

ten co zrobilem jest do bani, nie nadaje sie na nic

nowy box bedzie mial 40X35X100

ps. moze ktos usunac ten caaaaly watek bo jest "porażkowy" a ludzie jak beda to czytac to pojda w moje slady i skoncza tak samo jak ja :/ a tego nie chce...
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ca2na3is »
Hehe.. ja też na samym początku miałem takie cyrki z przeróbkami:) Co chcwile miałem inną koncepcje i chciałem wszystko przerabiać. Poprostu zrób boxa i zacznij uprawiać. Bo w ten sposób będziesz cały rok przerabiał i robił nowe boxy. {Pozdro}
Cannabis niczym akumulatorek. Zawsze i wszędzie FOREVER!
  • 243 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CANY »
Ca2na3is dobrze mówisz, lepiej box używać niż wiecznie modernizować. Po to wkońcu on jest zeby w nim uprawiać.
  • 445 / 1 / 0
roslina sobie po malu rosnie:)

zmienie jej boxa wtedy kiedy bedzie to potrzebne
dopoki nie bedzie kwitnac to nic nie bede zmienial ani ruszal
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.