Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 50 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dutch »
burek123 pisze:
Ponawiam pytanie wie ktos co to za utwór?? <_<
jest to muza z koncowych napisow z serialu "07 Zgloś się" :))))
Uwaga! Użytkownik Dutch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 7 / 0
"07 zgłoś się" na bank
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
Heh Dzienks :-) ale jakiej cześci? bo jest w huj cześci dżejmsa bonda
Maisssterrr qrwy
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
[quote="burek123"]
Heh Dzienks ]

Z SERIALU :) I nie chodzi i Bonda, tylko chyba o starego dobrego Borewicza ;)
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: komar2 »
Uwaga! Użytkownik komar2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: antler »
komar2 > i jak sie film podoba ?
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
Film jest w chuj zalosny. Egzaltowany Ciszewski z idiotycznymi wtraceniami nie trzymajacymi sie ni dupy, ni kupy. Banda pseudo ulicznikow udajacych ludzi. Zal mi ich w sumie. W zaden sposob film nie zniecheca od dragow, predzej zniecheca do tych debili i ciszewskiego, ktory w jakims tam wywiadzie nazwal swoj zalosny twor "poezja", czy czyms takim. Film zrobiony przez idiote, o idiotach i chyba do idiotow kierowany. Nie wiem, jak mozna sie tym jarac. Ujecia, gdy sobie strzelaja, albo leza. Nie sciagajcie, nie ma po co. Chyba, ze kogos podnieca narkotykowa tematyka i "zle dzieci ulicy". Wszystko jest pseudo. Bohaterowie dotykaja pseudo dna, sa pseudo uzaleznieni, pseudo zyja na ulicy, pseudo panki "ojojoj destroj" pseudo inteligent ciszewski ze swoim rowniez pseudo nalogiem. Ja jebie, jaka porazka. Musialem odpisac, bo mnie zniszczylo to "arcydzielo", jak to sie o nim wyraza ciszewski.
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 25 / / 0
Mógłby ktoś jeszcze raz umieścić linka do ściągnięcia tego filmu , bo bardzo chciałbym go obejrzeć a wcześniejsze linki nie działają , w necie tez nic ! ! ! !
Wszystko co pisze jest wymysłem mojej wyobraźni....
  • 25 / / 0
wrzocie to jeszcze raz gdzies....

bo na megaupload od 3 dni brak slotow... a inne linki nie dzialaja :/

Pzdr
Uwaga! Użytkownik neither nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.