Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 84 / 4 / 0
Znam DXM, gałkę muszkatołową, benzy, benzo... Jest coś jeszcze wartego uwagi?
  • 1344 / 145 / 8
jeżeli benzo są tymi łatwiej dostępnymi to jeszcze tramadol. otc to kodeina, benzydamina, pseudoefedryna, metylokatynon, aviomarin
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 1223 / 484 / 0
od benzo jeszcze łatwiejszy będzie baklofen,lekarz rodzinny powinien przepisać bez problemu.
  • 140 / 19 / 0
Łatwo dostępne:
Apteka OTC: DXM, benzydamina, pseudoefedryna, metkatynon (z pseudoefedryny), kodeina
Apteka Rp: benzodiazepiny, z-drugs, tramadol, baklofen, pregabalina
Supermarket: podtlenek azotu (naboje do bitej śmietany), Gałka muszkatołowa, wilec błękitny/purpurowy (LSA)
Uwaga! Użytkownik JanPawelSzlugi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3133 / 872 / 5
trawka, speed, alkohol, denaturat. Gaz, inhalanty ogólnie. Król wszystkich - Jenkem.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 911 / 206 / 1
Jeszcze widziałem, że w sklepach sprzedają papierosy z tytoniem.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 1344 / 145 / 8
myślę że autorowi postu chodzi o substancję w stylu "idę i kupuję" tj. leki OTC i różne rzeczy z zielarskiego i spożywczego. zapewne autor to młoda osoba i chce poznać stan odurzenia i poszukać ulubionego ale łatwo dostępnego. też taki byłem ale ja przeszukiwałem forum. dobra lecimy od początku to co znam:
- acodin (dekstrometorfan) lek OTC
- antidol, thiocodin (kodeina) lek OTC
- aviomarin (dimenhydrynat) lek OTC
- acatar, sudafed, apselan (pseudoefedryna) lek OTC
- tantum rosa (benzydamina) lek OTC
- pseudoefedryna + nadmanganian potasu - leki OTC
- Gałka muszkatołowa
- fenylefryna (odczynnik na WWW i lek OTC)
- fenibut (https://pl.swissherbal.eu/)
- Muchomor czerwony (muskaryna)
- różeniec górski
- dziurawiec zwyczajny
- miłożąb japoński (ginko biloba)
- cis (efedryna)
- tytoń (nikotyna)
- Pokrzyk wilcza jagoda (atropina)
- gaz do zapalniczek
- budapren (klej)
- benzyna, rozpuszczalnik
- alkohol
- mak spożywczy (PST)

może jest coś jeszcze ale na chwilę obecną ciężko mi przypomieć.

We are eternal
  • 3133 / 872 / 5
Zapomniałeś o najprostszym i najlepszym - Jenkem.
Otóż drogi władco tematu - srasz i lejesz do butelki, zamiast korka nakładasz balonik i stawiasz w ciepłe miejsce. Kiedy balonik ów się napełni to łapiesz bucha i jesteś w niebie. @london5 Ty chyba byłeś moderatorem działu Jenkmiennych?
  • 1344 / 145 / 8
@DelicSajko no właśnie jenkem to chyba najłatwiej dostępny narkotyk. jak człowiek się chujowo odżywia, nasra badziewiem i naszczy na to porannym, ciemnym moczem to takie bajery powstają doskonałe w każdym calu że buch z czegoś takiego wyjebuje z butów lepiej niż kopniak ze szpica w dupę. zamiast balonika lepszy condom (też balonik)

We are eternal
  • 3133 / 872 / 5
Oooo condoma nie próbowałem jeszcze! A są jakieś specjalne do tej ambrozji? Bo się trochę boję czy mi np. benzokaina nie wleci do płuc jak będę buchał :/
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.