Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
0.5 kartona na start. Doswiadczenie z psycho 0.
Co się po tak małej ilości mogę spodziewać? Z tego co wyczytałem na forum to widzę, że śmiało moge sztukę brac ale jestem przezorny wole zacząć od słabych dawek.
Jeść czy odpuścić zejść na pregabie i walnąć za tydzień?
Wrzuciłbym np. koło 22-23.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Fanom mocy się nie spodoba, ale ja bardzo lubię za tą jedyną w swoim rodzaju subtelność + nie obciąża mi organizmu jak np. 1p-LSD (tu winię propyl - wszystko co propylowe tak na mnie działa: DPT, 2CP). Szkoda by to stracić. Zdaje się wraz z LSZ no poza LSA i OFC LSD pierwszy dostępny lizerg RC.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Otóż mam pytanie. Nigdy jeszcze nie miałem styczności z psychodelikami i za 2 tyg dostane orginalne LSD a jutro będe zamawial Al Lad. Jak uważacie od czego lepiej zacząć (co ma słabsze działanie) i od jakiej dawki? Podkreśle że mam słabą tolerancje na wszystkie używki których dotychczas próbowałem (stymulanty, mj i alkohol)
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem