Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 29 / / 0
Dwu letnie podziałają? Słyszałem że szybko degradują.
  • 5 / / 0
Re: AL-LAD
Nieprzeczytany post autor: Zonk84 »
Próba poznania przyczyny problemu - nerwica.
0.5 kartona na start. Doswiadczenie z psycho 0.
Co się po tak małej ilości mogę spodziewać? Z tego co wyczytałem na forum to widzę, że śmiało moge sztukę brac ale jestem przezorny wole zacząć od słabych dawek.
  • 26 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: iocb »
Lepiej zrobić "próbę uczuleniową", niż potem żałować. Jeśli wszystko będzie ok to następnym razem możesz myśleć o większej dawce.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Zonk84 »
Na ,,próbę uczuleniową" 0.5 kartona jest ok ? Czy startować od 1/4 ? X stron wcześniej wyczytałem, ze dla nowicjusz 1/8 jest juz odczuwalna
  • 3362 / 347 / 0
Nieprzeczytany post autor: FajnieJest »
Pol kartona allada to marnotrastwo. W moim odczuciu caly karton to marnostrastwo nawet. Ja zawsze jem poltoraj i jest idealnie.
  • 837 / 78 / 0
Zadziała to na mnie jak pół h temu wziąłem Klonazolam + jestem w ciągu + 4 dni temu brałem rolki + max tydzień temu MDMA ?
Jeść czy odpuścić zejść na pregabie i walnąć za tydzień?
Wrzuciłbym np. koło 22-23.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 948 / 278 / 2
Nieprzeczytany post autor: A-CoA »
Walnij za tydzień, chyba że masz kilka kartonów pod ręką w innym wypadku będzie słabo. MDMA nie ma tu wiele do rzeczy, ale benzo już tak.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 837 / 78 / 0
To prawda, że jaszczury przestają to produkować? Słyszałem raz, że tak, a później, że nie i sam nie wiem.
Fanom mocy się nie spodoba, ale ja bardzo lubię za tą jedyną w swoim rodzaju subtelność + nie obciąża mi organizmu jak np. 1p-LSD (tu winię propyl - wszystko co propylowe tak na mnie działa: DPT, 2CP). Szkoda by to stracić. Zdaje się wraz z LSZ no poza LSA i OFC LSD pierwszy dostępny lizerg RC.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 202 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mleczarz »
Idealnie się komponuje z 1p. 3/4 1p i pół allad idealny trip
  • 29 / / 0
Witam wszystkich
Otóż mam pytanie. Nigdy jeszcze nie miałem styczności z psychodelikami i za 2 tyg dostane orginalne LSD a jutro będe zamawial Al Lad. Jak uważacie od czego lepiej zacząć (co ma słabsze działanie) i od jakiej dawki? Podkreśle że mam słabą tolerancje na wszystkie używki których dotychczas próbowałem (stymulanty, mj i alkohol)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem