Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 37 / 6 / 0
Moje leżą ponad rok i nic nie waniaje. N acetylocysteina śmierdzi zgniłym jajem.
  • 3 / / 0
Zapewne ci się rozstrzeliła któraś kapsułka i wali, kiedyś świadomie odłożyłem oderwane pół do pudełka to po paru dniach zapachy były dość podobne.
  • 77 / 2 / 0
To było do 10szt w opakowaniu, żadna nie pękła, za to każda zrobiła się grudą zbitą w kapsułce.

Doba w rozgrzanym samochodzie musiała swoje zrobić i padły, lecę już na nowym opakowaniu i działa i to dobrze w porównaniu do NALT, który to dawał efekt zerowy.

Od teraz mam złotą zasadę, suply, kapsułki itp zamówiam gdy nie panują upalne dni, tak dla pewności.
  • 47 / 3 / 0
Czy L-dopa z zieloną herbatą może prowadzić do downregulacji jeśli jest spożywana codzienne nie w dużych ilościach a nie ma się żadnej choroby związanej z dopaminą? Czy w takiej sytuacji lepiej raz na jakiś czas?
  • 14 / / 0
Koledzy, może głupie pytanie. Czy ta zielona herbatka na to by l dopa weszła tak jak trzeba musi być dopiero co zrobiona i cieplutka? Czy jak zrobię sobie wieczorem na ranek następnego dnia będzie gites?
  • 53 / 3 / 0
Dobra, zrobiłem resarch (w tym wątku nie ma konkretnych informacji) i wychodzi na to, że "najzdrowiej" jest to brać w dawce 150 - 300 mg wraz z 250 - 500 mg EGCG, pierwszą dawkę rano na czczo, drugą 6 godzin później. Suplementować przez cztery tygodnie po czym zrobić dwa tygodnie przerwy.
  • 1 / / 0
Przez rok nikt sie nie interesowal lewodopa?
przeczytalem caly dzial, ale sa tu glownie opisy po spozyciu ekstraktow supli - l-dope z suplementow nie biore pod uwage

mam dostep do aptecznej lewodopy+bensezaryd (madopar)

co moge dolaczyc, aby libido wyskoczylo na jeszcze wyzszy poziom?

Laczyl ktos lewodope z tongkat ali, kozieradka, zen szen (lub inne)?
jakie byly efekty?

Czy probowal ktos snifowac tabletke l-dopy? (madopar) albo mix z bupropionem?

Tylko pytam, chociaz wydaje mi sie ze to akurat dosc slabe pomysly ;)
  • 77 / 2 / 0
O jak już mówimy o bupropionie itp, to pozwolę sobie założyć, że jakąś tam lekką tolerancję na to czy owo posiadasz :)

Więc tak, starając się suplementować ldopę, to pod wczesny wieczór brałem dodatkowo zestaw wit B, po przebudzeniu się np o 5 czy 6 wlatywała ldopa czy ltyrozyna i ileś tam egcg. Nic to nie dawało a stosowałem to celem szybszej odbudowy zapasów dopaminy.

Dowiedziawszy się od hash'a neurotoksykości ldopy jak i rozczarowaniem po prostu przestałem.

Za to wpadło mi kilka medoparów.
Po 1szym, dzień po, dosłownie zasnąłem na 30min.
Przy następnych tabsach po jakimś tam okresie jedyne co to mi dało, to biegunki xd Z bupropionem nie próbowałem sniffować tego, ale testując medopar leciałem na bup+DXM.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.