Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Zdecydowanie wiadro. W moim przypadku, nie jest to przyjemne uczucie. Nie ogarniam strasznie wówczas i czekam aż zacznę.
  • 34 / 6 / 0
z palenia/wapowania to waporyzator klepie najmocniej i można z niego zrobić też wiadro/bongo przy niewielkim zaangażowaniu. A taki np. Plenty stolcbricket to musi naprawdę robić robotę (do komory mieści się aż 0,5g) kiedyś muszę przetestować to monstrum
Ostatnio zmieniony 25 września 2023 przez animalplanet, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik animalplanet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4301 / 698 / 2117
Lufa/blant, ale w odpowiednim towarzystwie i jeżeli temat jest dobry. Tylko, że wtedy musiałem być na sporym odejściu i zbiciu tolerki zioła. Chodzi o to, że zazwyczaj ciekawsze fazy i bomby miałem wtedy, kiedy organizm odpoczywał od dragu, jakim jest zioło.

Ognisko, dobra ekipa i zazwyczaj takie zabawy, kiedy sporo czasu byłem bez zioła, a tam po dłuższej abstynencji "zajarałem" - to było to.

Bongo dwa/trzy razy - średniak. Nie dla mnie. Jakoś ta metoda palenia mnie nie robiła/nie przemawiała. Może nie robiła, bo też rzadko ją robiłem i nawet porządnie z tego nie zajarałem.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1287 / 327 / 12
napomknąłem wcześniej o dabie bo myślałem, że jestem proelo ultra jaraczem, ale najwidoczniej jeszcze za krótko na tej planecie żyję...

Butane hash Oil robiony przy pomocy gazu do zapalniczek - jeżeli coś przebije topy zamoczone w tym specyfiku, to chyba tylko marihunanen podana dożylnie
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3455 / 555 / 2
@Czoug wszelkiego rodzaju syntetyczne kanna w proszku UI i AM cośtam z numerem są też megamocne.

Ale pytanie jest jaki sposób a nie co.

Moim zdaniem wodniak wiadro jakby tego nie nazwać klepie najmocniej całe baty Ci spala i zasysa do dymu że środka i ty dup i to połykasz do płuc bania gruba mnie normalnie kosmos się załączał na kilka minut xD
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 28 / 0
z odrobina umiejetnosci dobrze skrecone wiadro z haszu poskłada nawet słonia
dawka czyni truciznę
  • 7 / 1 / 0
Myślę, że najmocniejsza faza dla mnie jest po wiadrze i karmelkach z THC. To drugie jest cholernie zdradliwe, bo ładuje się do godziny i jest duża chęć na kolejne. Najgorzej jest gdy pierwszy się już załaduje dobrze, a tu drugi wchodzi. Miazga! Wiadro też robi robotę, ale wydaje mi się, że jest większa kontrola niż w przypadku karmelków. Zazwyczaj kopcę z lufy, chociaż ostatnio kupiłem wapo i też daje radę. Nie jest źle!
Ten, kto wyzwala z siebie bestię, pozbywa się bólu bycia człowiekiem.
  • 494 / 102 / 0
Nie styluje aby zmiotło mnie z planszy. Zioło dla mnie ma być dodatkiem do imprezy, a nie ją przejąć i dyktować mi reguły gry. Dlatego od dłuższego czasu stosuje towar mający stosunek THC do cbd 1:1. Wtedy jest miło, lekko i przyjemnie.
  • 314 / 38 / 0
Najbardziej zawsze upierdalaja mnie baciory jarane w małych odstępach tak z 3 i wtedy mam elegancko. Ale polecam też se kiedyś wpierdolic 3 lufy w korek i zajebac z 5 litrówy xd
  • 3455 / 555 / 2
Nie no wodniak w jeziorze wygrywa wg mnie
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.