Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / 1 / 0
teraz to chyba najlepiej AM-2201. Mocny, ekonomiczny i nawet z deka psychodeliczny ;)
  • 64 / / 0
5F-AKB48 jest dość srogie a w mixach urywa głowe
  • 99 / / 0
cybuch321 pisze:
teraz to chyba najlepiej AM-2201. Mocny, ekonomiczny i nawet z deka psychodeliczny ;)
z deka psychodeliczny? :D dla mnie am2201 to sama psychodela i najgorszy kanna chyba, mając naprawde bogaty wybór w roznorodne kanna, czemu dalej trujecie sie tym prymitywnym am2201 i ogolnie reszta fluorowców( moze nie wsyztskich F, ale wiekszosci)
  • 99 / / 0
piksiu pisze:
Witam :)
Jestem fanem makabrycznej bani, lubie sie nacpac :)
moje pytanie juz znacie i nie chodzi mi tu o czas działania :)
tylko o MOC (głownie psychodelie).
paliłem 5f-AKB48 w bardzo duzej ilosci bo robilismy fakeweed'a na stronke internetowa fakeweed.eu i potrafiłem z tego spalic sam czystego blanta z niecałego grama.
jakieś AM podobaly mi sie bo je palilem raz na miesiac wiec jak odrazu walilem 2 tloki to bylo pro, az mi nie dobrze bylo.
Tak wiec jeszcze raz : ktory kanna jest NAJMOCNIEJSZY pod wzgledem sily bani i psychodelii :)

mozesz podac zrodło skad braliscie podkład, bo na stronie te ceny, to są takie jak normlanego siuwaksu, 1000% zarobku na tym macie :D
  • 177 / / 0
Mój ranking najmocniejszych AB-CHMINACA, 5F-PB-22, AB-FUBINACA (dobry sort)
  • 642 / 18 / 7
Czemu nikt nie wspomiał o 5f-AMB?
Przecież to jest bardzo mocne... :)
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 311 / 14 / 2
Ja AMB nie polecę, chyba, że ktoś lubi zaraz po paleniu tracić przytomność, jak to zawsze się w moim przypadku kończyło przy zabawach z 5f-AMB :listen:
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 447 / 45 / 1
Ab chminaca-drgawki, pluca z olowiu, panika, nerwobole
  • 3959 / 148 / 0
5famb jest najmocniejszy, co nie znaczy, ze wart polecenia.

AB-CHMINACA chyba zalezy od sortu, pale pierwszy raz i ze spora tolerka wymienilbym to na jakiegos karacza bo nie moge sie juz dobrze porobic.
niedojebanie genetyczne
  • 447 / 45 / 1
@eso
Jak dlugo jestes w ciagu? Mnie po dwoch latach chmimaca potrafila niezle potarmosić
ODPOWIEDZ
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.