Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Z tego co czytam z tamtego tematu, to chcesz raczej to poczuć - bromazepam, flubromazepam będą najlepsze. Also dziwne, bo np. diazepam wpływa na pamięć i motorykę, ja po ilości jakiej Ty piszesz (15-20mg ) jestem konkretnie (KONKRETNIE) naćpany.
Zatem szukasz słabszych benzo - rozumiem, bo są lepsze :) Znacznie lepsze niż wszystkie te mocne. Nitrazepam jest jeszcze, albo w ogóle tylko przeciwlękowy: klorazepat - mało lubiane tutaj benzo, bo nie da się nim ujebać. Prawie go nie poczujesz. W sam raz.
Kiedyś był taki sklep jak chemicalwire, UK. Tam było trochę ich autorskich benzo RC, które także są słabiutkie, a zarazem przyjemne dzięki właśnie temu iż nie upierdalają.
Napisz coś więcej czego szukasz, bo z mojego punktu widzenia to się trochę kłóci. Próbowałeś mniejszych dawek flubromazepamu? Może po prostu niższa dawka?
Jeszcze użytkownik lytom próbował tofisopamu, może on z czymś miksował. Przyzywam Cię
Plusy:
Trzeźwość
Brak senności
Brak zaburzeń motorycznych
Brak wpływu na pamięć
Przetestowałem łączenie z alko, nie synegizuje (przynajmniej nie mocno)
Uspokaja lęk
Czuć delikatne dopaminergiczne działanie, na sadzasie motywacji do działania. Zero nachalności
minusy:
Brak efektu narkotycznego xD Po 1 tabletce czuć bardzo podobnie jak po 4
no i chyba tyle
Tofisopam, a 2,3-benzodiazepine, has been shown to have anxiolytic activity. However, in contrast to the widely used 1,4-benzodiazepines, it has no anticonvulsant, sedative or muscle relaxant effects. Tofisopam enhanced the behavioural actions of various dopaminergic drugs, both direct agonists, such as apomorphine (climbing behaviour in mice), and indirect agonists, such as (+)-amphetamine and amineptine (jumping behaviour in mice). Chronic treatment with lithium abolished the tofisopam-induced increase in the activity of these dopaminergic drugs. Thus tofisopam appears to induce acutely an increase in the sensitivity of central dopaminergic receptors which can be prevented by pretreatment with lithium.
Z tego co czytam z tamtego tematu, to chcesz raczej to poczuć - bromazepam, flubromazepam będą najlepsze. Also dziwne, bo np. diazepam wpływa na pamięć i motorykę, ja po ilości jakiej Ty piszesz (15-20mg ) jestem konkretnie (KONKRETNIE) naćpany.
Nitrazepam mnie raczej nie będzie interesował, według wikipedii to starsza wersja estazolamu, a on nie przypadł mi do gustu. Za to klorazepat ma w chuj długi czas działania, w ogóle odpada.
Tak jak pisałem w tamtym temacie, nie interesują mnie RC, a flubromazepam jadłem bardzo dawno i tylko raz. Po prostu szukam teraz czegoś podobnego, z krótszym okresem półtrwania i w wersji aptecznej.
Nadczłowiek pisze:Twój eksperyment powinien wypalić, tj. tofisopam raczej nie zniesie psychodelicznego tripa, może go nawet podbić.. Znalazłem badanie w którym wykazano, że podbija stymulanty, co by się pokrywało z jego niezwyczajnym mechanizmem działania (inhibitor PED). Co do lęku to nie wiem, ale jestem bardzo ciekawy eksperymentu, koniecznie daj znać.
Zapytałem też amerykańskiego znajomego, który to żarł i ogarnąłem sobie legitne, w miare tanie źródlo. Tyle, że chyba niestety odkryłem dlaczego jest taki niepopularny, podobno jest ciężki na wątrobę, to eliminuje go z mojego celownika.Tofisopam, a 2,3-benzodiazepine, has been shown to have anxiolytic activity. However, in contrast to the widely used 1,4-benzodiazepines, it has no anticonvulsant, sedative or muscle relaxant effects. Tofisopam enhanced the behavioural actions of various dopaminergic drugs, both direct agonists, such as apomorphine (climbing behaviour in mice), and indirect agonists, such as (+)-amphetamine and amineptine (jumping behaviour in mice). Chronic treatment with lithium abolished the tofisopam-induced increase in the activity of these dopaminergic drugs. Thus tofisopam appears to induce acutely an increase in the sensitivity of central dopaminergic receptors which can be prevented by pretreatment with lithium.
Ja tam ledwo to czuje, tylko przez pierwsze kilka godzin, a potem tak mocno w tle, tj. wiem, że działa bo widzę po swoim HPPD, ale nie czuje tego w ogóle i jest to bardzo subtelne. Dlatego trochę bez sensu taki długi okres półtrwania.Z tego co czytam z tamtego tematu, to chcesz raczej to poczuć - bromazepam, flubromazepam będą najlepsze. Also dziwne, bo np. diazepam wpływa na pamięć i motorykę, ja po ilości jakiej Ty piszesz (15-20mg ) jestem konkretnie (KONKRETNIE) naćpany.
Nitrazepam mnie raczej nie będzie interesował, według wikipedii to starsza wersja estazolamu, a on nie przypadł mi do gustu. Za to klorazepat ma w chuj długi czas działania, w ogóle odpada.
Tak jak pisałem w tamtym temacie, nie interesują mnie RC, a flubromazepam jadłem bardzo dawno i tylko raz. Po prostu szukam teraz czegoś podobnego, z krótszym okresem półtrwania i w wersji aptecznej.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Z oksazepamem się może zgodze, bo to slabe benzo podobne bardzo do diazepamu.
Dla mnie póki co Bromazepam, ale próbowałem tylko większości aptecznych benzo, nie wszystkich, więc to nie jest moja finalna odpowiedź.
Chyba że pytanie będące tematem postawimy inaczej - jakie benzo można dużo zajebać żeby dobrze się poczuć i wszystko ogarniać?
No to wtedy faktycznie lorek odpada.
No, ale jak już tutaj ktoś napisał, benzodiazepiny z największym powinowactwem do alfa-1,2 mają tutaj najmniejsze szanse, a chyba łatwiej napisać, które benzo siada bardziej na pamięć (Flubromazepam(!), lorazepam) niż które nie siada.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Nie próbowałeś żadnych innych opcji przeciwlękowych? Pregabalina jest często świetnym substytutem benzodiazepin przeciwlękowych i zdecydowanie dużo mniej uzależnia (o ile w ogóle).
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/metaukropol.jpg)
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zelkonopie.jpg)
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie
W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cannatobacov.png)
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?
Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.