4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 886 / 9 / 0
Temat można wyjebać :]
  • 2012 / 83 / 0
W chuju mam, jebac acatar, bez tego byloby lepiej, jak patrze na ziomkow co wpierdolili sie w te gowno to imho cienko jest z nimi w chuj. Ja jakos dalem rade.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 166 / / 0
p4g4y0zzz(X) pisze:
jak patrze na ziomkow co wpierdolili sie w te gowno to imho cienko jest z nimi w chuj.
np?
  • 2012 / 83 / 0
Wyobraz sobie jak to moze byc walac po 8 paczek dziennie po instalacji.
  • 1959 / 55 / 0
W związku z próbami dokonywania zakupu niektórych preparatów dostępnych bez recepty w celach nieleczniczych, zdecydowaliśmy się wprowadzić limit sprzedaży w wysokości 5 opakowań.

Ograniczenie to dotyczy preparatów potencjalnie nadużywanych, zawierających efedrynę, pseudoefedrynę, kodeinę, dekstrometorfan lub dimenhydrinat.

Jednocześnie przypominamy, że farmaceuta i technik farmaceutyczny mają prawo odmówić wydania produktu leczniczego (w tym leku dostępnego bez recepty), jeżeli zgodnie z posiadaną przez nich wiedzą wydanie go może w konkretnym przypadku spowodować zagrożenie zdrowia pacjenta (art. 96 ust. 4 ustawy z dnia 6 września 2001 roku zwanej "Prawem Farmaceutycznym").
Ze strony doz.pl

Pozdrawiam.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 115 / 1 / 0
I tak na razie póki nie podjąłem ostatecznej decyzji o pędzeniu mety to nie mam zamiaru kupować więcej niż pięć paczek, ale niech uzupełnią braki w aptekach bo przy filtrowaniu sudafedu idzie się pociąć
  • 600 / 68 / 0
Nie dobrze , dzisiaj w mojej najtanszej aptece powiedzieli ze nie ma acataru bo z hurtowni nie dostali.
  • 1199 / 7 / 0
W mej małej mieścinie również nie ma acataru, braki w hurtowniach. Ale to nawet lepiej ;-) nie chce mi pieprzyc z sudafedem bo filtruje sie go strasznie a i kot wychodzi gorszy.
  • 2012 / 83 / 0
Wcale nie gorszy, tylko imo lepszy, i jak sie ma dobry filtr to wszystko idzie normalnie ;)
  • 394 / 5 / 0
Nie wypierdolą leków z p-efką jak narazie są to najpopularniejsze leki na katar (w postaci tabletek). W najgorszym wypadku zostanie nam cirrus, Disophrol Retard i te z ibuprofenem albo paracetamolem i pseudoefedryną. Robił ktoś kiedyś z nich kota?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".