Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 270 / 13 / 0
Pytanko do obeznanych, bo ja w temacie koksiku raczkuje
krótka charakterystyka :
sam proszek, bialutki pod światło lśniący, gdzieniegdzie malutkie jakby "płatki", zapach ciężko mi określić z powodu problemów z nosem, ale nie jest chemiczny bardziej przypomina coś chrzanowego ale nie jestem pewien w 100% jak go opisać.
Smak trochę gorzki, spływ także czuć, wchodzi raczej gładko
mała ilość wtarta w dziąsła znieczula razem z zębami na dobre 15minut
po malutkiej kresce czuć jeszcze długo znieczulony lekko nosek
Działa od najmniejszych dawek - gadatliwość, przyśpieszenie, biały język i suchość w ustach
źrenice lekko powiększone, ale nie aż tak jak w przypadku np. MDMA
BRAĆ?
  • 492 / 17 / 0
Jakie szanse krwotoku do gałki ocznej u osoby uprawiajacej sport?

Jakieś sposoby na to znieczulenie gardła? (pewnie jest to wina dodanej lidokainy...)

Dawka 0.7 trzymała 1h 20min - czy później muszę więcej czy tyle samo?

Trochę to hujowe do klubu wagę nosić, a na oko nie umiem.

To normalne, że po 1h 20mim serce zaczyna przez godzine hujowo pracować? (chyba zjazd fizyczny?) Na fazie i po godzinie serce biło jakbym małą kawe wypił.

Rozmasowywanie nosa przed strzałem ma sens?

Finalnie - czy za każdym razem powinna być odczuwalna euforia?
  • 283 / 33 / 0
[mention]mucha_[/mention]

O sposobach na to znieczulenie nie słyszałem, kiedyś mi ono też przeszkadzało, teraz już nie daje jebania o to. Słyszałem że jak masz w gardle uczucie takiej jakby guli, jakbyś to chciał wypluć a nie mógł, to jest to efekt przycinania tematu benzokainą.

Dawka 0.7g to jest zajebiście dużo, jeśli to nie literówka to jest to temat nic nie warty. Tak później tyle samo i powinno działać dobrze.

Kardiofaza jest od active cuts tj. substancji psychoaktywnych którymi był rozrobiony temat. Moim zdaniem możliwe by to była kofeina i stąd stan przypominałby kawę.

Rozmasowanie - nie wiem, zmoczenie wodą śluzówki nosa - jak najbardziej.
dawniej Anon
  • 5774 / 1181 / 43
25 września 2017thcon22 pisze:
Pytanko do obeznanych, bo ja w temacie koksiku raczkuje
krótka charakterystyka :
sam proszek, bialutki pod światło lśniący, gdzieniegdzie malutkie jakby "płatki", zapach ciężko mi określić z powodu problemów z nosem, ale nie jest chemiczny bardziej przypomina coś chrzanowego ale nie jestem pewien w 100% jak go opisać.
Smak trochę gorzki, spływ także czuć, wchodzi raczej gładko
mała ilość wtarta w dziąsła znieczula razem z zębami na dobre 15minut
po malutkiej kresce czuć jeszcze długo znieczulony lekko nosek
Działa od najmniejszych dawek - gadatliwość, przyśpieszenie, biały język i suchość w ustach
źrenice lekko powiększone, ale nie aż tak jak w przypadku np. MDMA
BRAĆ?
To może być kokaina.
Zresztą zacznijmy od tego, ile koksu jest w koksie.
Pamiętam, jak wciągnąłem prosto z worka 0,2grama na raz. Wystrzał ładny, ale jakby to był czysty koks to taka dawka by mnie zabiła.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 12445 / 2419 / 0
0.2 grama na raz.... Osobiście wciągałem koks tylko kilka razy (podczas pobytu w Chile). Jakość (wg ich standardów 9/10). Dawkowało się to (na oko) 10-20 mg na raz i z dorzucaniem można było czekać 1.5 godziny. A i cena bardzo atrakcyjna - 10 000 pesos (62 PLN za nieco mniej, niż 1 gram). Towar sprowadzany z Boliwii (czyli od sąsiadów z północy).

Chile miało swoje "laboratoria" na Atacamie, ale jak tylko Pinochet przejął władzę, pozabijał wszystkich powiązanych z tym procederem. Ci, którzy uciekli, udali się do Kolumbii...
  • 62 / 1 / 0
Panowie i panie, pytanko. powiedzmy że byłby giet koksu (darknetowy, dodatkowo byłby sprawdzany odczynnikami z SiN'u). Urodziny od ok. 20 do rana. Zerowe doświadczenie z tą substancją, z MDMA (jeśli ma to znaczenie) całkiem spore (o innych nie wspominam bo mają pewnie jeszcze mniej wspólnego niż te 2). Zapijane oczywiście alko (bardziej piwa niż wóda, normalnie wogólnie nie pije), pewnie jakieś konopie (bo je kocham więc tak na 85% nawet). Przyjemny taki mix? Jak z dawkowaniem, zaczynać od 150 a potem po 120/100? Wolałbym uniknąć jako tako działania alkoholu po tym jak skończy się koko, nie lubię tej fazy (dlatego zazwyczaj wpierdalam MDMA i ile piw nie wypije tak najebany sie nie czuje). I zastanawiam się czy jak zejdzie działanie kokainy to nagle poczuję się tylko najebany czy jak to będzie?
  • 12445 / 2419 / 0
To nie władek : ) - zacznij od naprawdę małej ilości - zawsze możesz poprawić.
  • 26 / 2 / 0
Waszym zdaniem u osoby uzależnionej od kokainy, amfetamina nada się jako substytut który nie zostawi efektu "niedoćpania" swoją ulubienicą?

Paradoksalnie w drugą stronę (arystokratyczna kokaina jako subsytut chłopskiej amfetaminy) sprawa jest bardziej skomplikowana i odpowiedzi przeczące są jak najbardziej możliwe.
  • 12445 / 2419 / 0
Może na krótką metę się nada, ale na dłuższą zostawi dużo większe spustoszenie w organizmie, niż koks.
  • 1066 / 158 / 0
04 października 2017kotokurwapies pisze:
Panowie i panie, pytanko. powiedzmy że byłby giet koksu (darknetowy, dodatkowo byłby sprawdzany odczynnikami z SiN'u). Urodziny od ok. 20 do rana. Zerowe doświadczenie z tą substancją, z MDMA (jeśli ma to znaczenie) całkiem spore (o innych nie wspominam bo mają pewnie jeszcze mniej wspólnego niż te 2). Zapijane oczywiście alko (bardziej piwa niż wóda, normalnie wogólnie nie pije), pewnie jakieś konopie (bo je kocham więc tak na 85% nawet). Przyjemny taki mix? Jak z dawkowaniem, zaczynać od 150 a potem po 120/100? Wolałbym uniknąć jako tako działania alkoholu po tym jak skończy się koko, nie lubię tej fazy (dlatego zazwyczaj wpierdalam MDMA i ile piw nie wypije tak najebany sie nie czuje). I zastanawiam się czy jak zejdzie działanie kokainy to nagle poczuję się tylko najebany czy jak to będzie?

ja bym walił mini kreseczki 30 mg oczywiście zapijał bym vódą albo whisky :) też nei na umór tak na spokojnie :) lepiej faktycznie walić 30 mg i jak za słąbo będzie po 10 minutach to kolejne 30 mg ;) albo tam 40 czy 50 ;p jak wolisz ;p ale nie więcej niż 50 bym brał ;p

ostatnio jak byłem na festiwalu techno waliłem na start 100 mg i było mega ale po trzeciej czy czwartej kresce czyli po jakis 5 godzinach myślałem, że serce mi wystrzeli, miałęm zawroty głowy i niestety o 3 w nocy mi się skończyła impreza :( i poszeldem do hotelu sie ryć , zjadlem benzo i spac ..... a zawsze co roku impreza do 8-9 rano i zawsze do konca wytrzymywałem i nawet after jeszcze ciągnąłem a utaj niestey za duża bomba takze bardzo stroznie ;p koka działa delikatnie to nie mef ze cie wyjebie ;) nie ma co gonić za fazą lepiej na spokojnie

jak nie lubisz alkoholu to rób sobie drinki jack daniels z cola zasmakuje ;) a pełnia fazy dla mnie po kokainie musi być alko wysokoprocentowe ;)
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.