Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 978 / 121 / 0
Po to wlasnie daja lido zeby imitowac b silne znieczulenie miejscowe coco;)
  • 1660 / 300 / 0
kokaina sama w sobie jest miejscowym anestetykiem. Innymi słowy, dobrej jakości koka będzie znieczulać. Jednak, nie da się łatwo wykluczyć obecności lidokainy, gdyż ona jest też mocnym znieczulaczem miejscowym.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 328 / 24 / 0
No to problem, mówię, starzy wyga od kokainy mówią, że sort jest świetny. I wierzyć im, czy Wam. Może całe życie robieni są w chuja, dociągając kolejną krechę lido-kokainki :D
  • 978 / 121 / 0
Nie rozumiesz chyba. Fakt znieczulania lub nie, nie jest juz zadnym wyznacznikiem bo i czyste dobre coco i podroby z dodatkiem lido znieczulaja. Czaisz? Jak starzy userzy mowili Ci ze dobry towar to pewnie tak jest, to dzialanie ciezko zapomniec i ciezko podrobic.
  • 328 / 24 / 0
OK, łapię, łapię o co jest 5. No zachwalali, a porównywali do tematu z którym przyjeżdżali dawno temu znani muzycy. Ciekawe w sumie ile w tym "koksie" było koksu, aż kusi mnie, żeby wziąć następny gram i jakoś do badań dać, tylko, kurwa gdzie :D :D :D
  • 1857 / 67 / 80
@marek1234
To z pewnością nie PV-4, temat kupiony w Holandii a tu nie ma takich rzeczy. W smaku było właśnie niewłaściwe, stąd podejrzenie o kofe.
  • 1 / / 0
Witam to mój pierwszy post na tym forum i od razu uprzedzę że jeżeli odpowiedź już jest a ja tego nie znalazłem przepraszam za swoją ślepotę. podajcie tylko link a temat jak się da to usunę

problem jest następujący: ja i moja narzeczona od 4 lat próbujemy różnych bialych substancji, głównie ze względu na zupelnie inny seks po dragach, były momenty że któryś z nas przesadził z ilością i się źle czuł ale z 4 letnim doświadczeniem wiedzieliśmy kiedy trzeba przystopować, w polsce wiedzieliśmy które substancje najlepiej działają i po których możemy mieć najlepsze noce.

później wylecialem z kraju, aktualnie z ta sama dziewczyną spotykam się Kanadzie, mam tu znajomego który twierdził że załatwi mi wszystko co chce. była długa przerwa od seksu i od jakichkolwiek używek.
Brałem już wiele rzeczy ale dobrze wiem że najlepiej działała na mnie kokaina która prawdziwa udało mi się tylko raz brać. Miałem takie samo założenie teraz, nie będę szukał najtanszego gówna tylko załatwię sobie prawdziwy koks,zarabiam za granica, mam wakacje to czemu nie? stac mnie! taki był plan niestety po zamówieniu i spożyciu "koksu" od znajomego okazało się że to obok kokainy to nawet nie leżało.

i teraz pytanie czy jest jakiś sposób żeby jak najszybciej pozbyc sie aktualnej substancji z organizmu?
jeżeli się nie da tego przyspieszyć to jakie są sposoby żeby chociaż zasnąć i to przespać?
dodam że osobiście po pierwszej kresce czegokolwiek udawało mi się zasnąć dopiero po 24h od pierwszego strzała, aktualnie minęło 12godzin i nie chce ciągnąć tego ani sekundy dłużej

przeniesiono do odpowiedniego tematu - WRB
  • 469 / 29 / 0
Zaaplikuj lewatywę, weź ze sobą parę butelek wody mineralnej i idź do sauny. Tylko nie przesadź z temperaturą żeby Ci serce nie wysiadło.
  • 9 / 2 / 0
czym różni się kokaina fishscale flakes od zwykłej, poza ceną ?
Uwaga! Użytkownik Wyspany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 672 / 126 / 0
Fishscale masz bardziej 'wilgotną', przy kruszeniu pierwsze co to właśnie na rybie łuski się dzieli i dopiero je dziugasz na mniejsze i ładnie się świeci i ogólnie przyjęło się że to prima sorcik tak powinien się zachowywać. :)
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.