Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1931 / 316 / 0
0202122 pisze:
Dokładnie, dawka robi zawsze ta sama, tylko człowiek chce więcej i więcej. Jest już na prawdę grubo, ale jeszcze chodzi połbie myśl żeby dojebać do pieca. I tym sposobem czyści się kopertę do ostatniego okruszka.
Ciekawe, koks to jeden z nielicznych stimsów, który w ogóle nie wywołuje u mnie chęci na dociąganie
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1615 / 28 / 0
Nigdy nie zdarzyło ci się być przesadnie napizganym kokainą?
  • 130 / / 0
Może trochę głupie pytanie ale czy przy kokainie powiększają się źrenice? Tak jak np przy mefedronie? pzdr
  • 2714 / 512 / 0
Po moich źrenicach nic nie wskazuje na to, że jestem pod wpływem. Szczękościsku też nie ma, tak uprzedzając kolejne pytanie. kokaina to bardzo subtelna substancja jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny. :)
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1931 / 316 / 0
^u mnie patrzałki pomniejszone i bruksizm

Panowie, jak realnie zacznę o 23 to o której najpewniej pójdę spać? W planach mam wciągnąć o.5-1g, z samokontrolą nie ma problemów :>
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 584 / 21 / 0
GG Allin pisze:
^u mnie patrzałki pomniejszone i bruksizm

Panowie, jak realnie zacznę o 23 to o której najpewniej pójdę spać? W planach mam wciągnąć o.5-1g, z samokontrolą nie ma problemów :>
Powiem jedno. Ilekolwiek towaru bys nie mial to i tak bedzie za malo. Ze spaniem nie ma problemow. Najlepiej to na koniec zostaw sobie troche trawy i przypal gdzies z 30 minut po wachnieciu ostatniej kreski.
  • 1615 / 28 / 0
Masz rację Mastah, ile by nie było i jak byś nie był napizgany i tak jest ciągle mało...

Dosłownie kilka razy (na palcach jednej ręki zliczę) zdarzyło mi się uczestniczyć w "przyjęciach" gdzie gospodarz miał tyle materiału, że nie mogłośmy tego wywąchać. Bajka :gun: Wszyscy ućpani oporowo. A uczestików było ok 20-30 os. (towarzystwo mieszane). Do dziś mile wspominam tamte biby.

A ze spaniem nigdy nie ma problemów, nawet kładąć się do wyra bez wpomagania. Ale jak ktoś lubi to, jak kolega wyżej zaproponował - blancik też doskonale ulula do snu.
  • 76 / 3 / 0
Witam, mam takie pytanie czy waszym zdaniem kokaina ma większy potencjał uzależniający niż amfetamina?
Uwaga! Użytkownik Kimmy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 151 / 10 / 0
zależy ile masz pieniędzy
  • 76 / 3 / 0
hpk666 pisze:
zależy ile masz pieniędzy
Już tak odchodząc od tematyki finansowej, wiem że kokaina jest znacznie droższa, ale bardziej chodzi mi o działanie na mózg. Jaka jest różnica w działaniu między amfetaminą a kokainą? pomijając to że ta druga działa znacznie krócej. Działanie da się rozróżnić czy praktycznie nie?
Uwaga! Użytkownik Kimmy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.