Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1181 / 43
Jak najbardziej.
Pachniał chrzanikiem czy benzyną ?
koks nie daję takiego speeda, nie pobudza tak, tylko bardziej podnosi pewność siebie.
Żeby nie spamować, do miksu polecam także baklofen lub pregabalinę.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 100 / 8 / 0
@london5 Temat dawal benzyna bardzo. Ale to w sumie jak wiekszosc sortow jakie mialem. Ogolnie bardzo miekki byl w rekach gruda rozwalala, tlusta. Testowalem kilka roznych zrodel i ten mnie wyjebal najmocniej. Dopijalem do tego piwka i troche bucha czyzby to tak moglo wplynac na faze ?
  • 1 / / 0
Czy próbował ktoś połączenia K i MPH lub bupropionu?
  • 16 / 2 / 0
ktos miksowal fentanyl z kokaina? na codzien jestem na oksy / fencie i trafila mi sie okazja na impreze ze sniegiem i ketamina
  • 100 / 8 / 0
koks i SSRI konkretnie Escitalopram 20mg ? Ktos cos ?
  • 4894 / 853 / 0
Nie próbowałem tego mixu ale na logikę SSRI będzie osłabiać działanie koksu. Chyba.. jeśli się myle niech ktoś inny sprostuje.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 6 / 0
Jak już człowiek jest porobiony dobrze, to jest bardziej otwarty na propozycje. Tak też było w moim przypadku. Po zaproszeniu na pasek chrzanu gdy w tle było już sporo MDMA poskutkowało końcem imprezy przez niesamowity, ciężki do zniesienia ból głowy. Pasek taki standardowy, ale tylko tyle starczyło aby przy około +/- 250mg skutecznie mnie wykluczyć. Nie wiem do końca jaki tu mechanizm zaszedł, ale nie polecam tego miksu. Tragedia.

Aha, że kilka piwek było grane również warto wspomnieć.
  • 684 / 26 / 0
Kupiłem właśnie gram koksu. Ale jeszcze nie brałem koksu. Jaką ilość wciągnąć na początek?
Pozdrawiam!
Paweł
  • 4894 / 853 / 0
50mg.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 26 / 0
Ok. Ale bardziej mi zależy optycznie. Nie mam takiej wagi.
Pozdrawiam!
Paweł
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.