Tytoń ma osobny dział → >LINK<
23 września 2023Czoug pisze: Nie wiem czy jest to kwestia osobnicza, ale w moim przypadku nadmiar kofeiny jest bardziej obciążający dla serca niż większość stymulantów.
Strzeliłem sobie wczoraj po południu trochę mocniejsze podwójne sex-presso z mojego zajebiaszczego sex-presu, nie przyjmowałem żadnych innych substancji. Pobudziło konkretnie, ale miałem nieprzyjemności z pikawą tj. uczucie jakby miało zaraz wyskoczyć z klatki piersiowej i lekkie kłucie które utrzymywało się jeszcze przez parę godzin. Mam za sobą niemałe doświadczenie latania na przeróżnych stimach - głównie amfetamina i kokaina ale nigdy, nawet przy większych dawkach nie miałem takich sercowych fanaberii. Czyżby zmęczenie materiałem?
23 września 2023Czoug pisze: Nie wiem czy jest to kwestia osobnicza, ale w moim przypadku nadmiar kofeiny jest bardziej obciążający dla serca niż większość stymulantów.
Strzeliłem sobie wczoraj po południu trochę mocniejsze podwójne sex-presso z mojego zajebiaszczego sex-presu, nie przyjmowałem żadnych innych substancji. Pobudziło konkretnie, ale miałem nieprzyjemności z pikawą tj. uczucie jakby miało zaraz wyskoczyć z klatki piersiowej i lekkie kłucie które utrzymywało się jeszcze przez parę godzin. Mam za sobą niemałe doświadczenie latania na przeróżnych stimach - głównie amfetamina i kokaina ale nigdy, nawet przy większych dawkach nie miałem takich sercowych fanaberii. Czyżby zmęczenie materiałem?
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Tabletki - ma ktoś porównanie na dłuższą metę kofeina w tabletkach vs. czarna kawa? (bez mleka i cukru)
Mógłby ktoś polecić tabsy z czystym składem, które mają podziałkę i można sobie podzielić na części po 50 mg? Niestety opisy produktów zazwyczaj nie wspominają o ewentualnej podziałce tabsów.
Nie, na mnie energetyki bez cukru jak i z cukrem działały tak samo. Jednak w trosce o brak kalorii (nadwyżki) stosowałem te bez cukru. W każdym razie musiałem od nich odejść, bo były powodem braku wysypiania się i przewlekłego zmęczenia. Jak pisałem, 500mg kofeiny czerpanej tylko z energetyków/puszek coli, to nie był najlepszy i najzdrowszy pomysł.
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
29 września 2023forum pisze: Energetyki - też tak macie, że bezcukrowe energole ze sztucznymi słodzikami (aspartam, acesulfam) są "gorsze"? Niby energii dają, ale jakoś dziwnie się po nich czuję. Przy cukrowych jakoś lepiej, np. lepszy nastrój.
Tabletki - ma ktoś porównanie na dłuższą metę kofeina w tabletkach vs. czarna kawa? (bez mleka i cukru)
Mógłby ktoś polecić tabsy z czystym składem, które mają podziałkę i można sobie podzielić na części po 50 mg? Niestety opisy produktów zazwyczaj nie wspominają o ewentualnej podziałce tabsów.
2 akapit - ja stosuję tabsy 200mg i sobie chwalę. Nie widzę potrzeby dzielenia, może kup se zwyczajnie proch i się z nim męcz xD ostatnio odstawiłem tabsy na jeden miesiąc całkiem i nawet suplementacja modkiem nie przeszkodziła mi przytyć 4kg, więc cenię je za utrzymywanie wagi w normie xD
Są również takie dni, kiedy tej kofeiny jest zero. Ratuje się też ashwagandą, ale aktualnie nie brałem nic, bo kofeiny przez weekend zero. Zobaczymy jak zbije tolerkę i wypije sobie tam jednego energetyka dla smaku. Ciekawi mnie reakcja organizmu.
Dziwne z tym bólem głowy, bo ogólnie kofeina działa przeciwbólowo i mi np. pomaga na ból pleców w skoliozie.
Aczkolwiek coś mnie ostatnio łeb nadupca od kilku tygodni, ale z tym się muszę przejść do lekarza. Zaczęło się jak nie brałem kofeiny wcale, także nie widzę tu związku.
Jak zrobisz se przerwę to po kofce doświadczysz lekkiej przyjemnej euforii. Ja tak miałem po 30 dniach bez i wrzuceniu 200mg. Jednak efekt szybko zanika z kolejnymi dawkami.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.