Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 163 / 10 / 0
Czy 2 kawy (3 łyżeczki sypane) zniosą działanie 5mg alpry? Ta senność mnie przeraża ale nie chce pić kawy i jednocześnie znosić działania leku.
  • 8103 / 906 / 0
@klemcio97
Dla ''bezpieczeństwa'' wypij jedna kawę i może być już dobrze.Tzn. zniesie senność, druga opcja ; Zmniejsz dawkę alprazolamu - zawsze idzie dorzucić a trzecia zrobisz jak napisałeś i najwyżej będziesz miał już nauczkę, żeby nie pic tyle kawy albo nie walić 5 mg alpry.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 47 / 3 / 0
Nie polecam modafinilu z kofeiną, kolega próbował z małymi dawkami, i grubo ciśnienie i tętno podskoczyło, trzeba byc ostrożnym jak ktoś dobrze nie poznał środków
  • 74 / 8 / 0
@hypcio393939
Zalezy jakie dawki...
Wiekszosc ludzi bierze za duzo. Nie dziwi potem, ze maja rozne przygody.
50-100 mg moda/armoda brane wczesnie rano od razu na dzien dobry jest optymalne w wiekszosci przypadkow.
Nie widze przeszkod, zeby kawa 2-3h pozniej miala robic problemy.
  • 1 / / 0
Hej zastanawiam się nad pewną rzeczą. Na ogół nie pije zbyt dużo kawy ani nie ćpam zbyt dużo. przy długiej jeździe pociągiem wypiłam dwie czarne kawy i energetyka. Prawdopodobnie przedawkowałam kofeinę bo czuję się podobnie jak przy braniu kryształu. Możliwe to? Czy może ma to związek z łączeniem kofeiny z hydroksyzyną? Biorę hydroksyzynę ze względu na urojenia psychotyczne. Dodam że kryształ bez włączenia kofeiny mnie usypia.
  • 6157 / 431 / 12
@Maslopolskie: kofeina z hydroksyzyną to raczej mało aktywny miks.

Zaś kofeina z metamfetaminą – może być niebezpiecznie, ze względu na podnoszenie ekscytacji "z dwóch stron" tzn. od strony dopa+noradr metą, a od strony adenozyny kofeiną.

Przedawkowanie kofeiny czy podobne do (met)amfowej fazy? No nie powiedziałbym; ale po słowach:
kryształ bez włączenia kofeiny mnie usypia
— wnoszę, że masz ADHD.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 47 / 4 / 0
Od jakiegoś czasu stosuje kofeinę razem z aswagandhą. kofeiną całkowicie znosi zamulające działanie aswagandhą, a zostaje samo rozluźnienie. W połączenie z kofeinową stymulacją daje to zajebistą pseudo-euforie. Idealnie sprawdza się zaraz po obudzeniu, odrazu jest lepszy nastrój i chęć do zrobienia czegoś produktywnego.
  • 4290 / 698 / 2117
@hgx126

Fajnie, że znalazłeś coś, co działa na Ciebie. Połączenie kofeiny z ashwagandhą może być całkiem interesujące. kofeina rzeczywiście daje niezłego kopa i pomaga się obudzić, a ashwagandha jest znana ze swoich właściwości uspokajających i redukujących stres. Razem mogą dawać fajny balans – z jednej strony pobudzenie, a z drugiej relaks.

Warto tylko pamiętać, żeby nie przesadzać z kofeiną - w przypadku miksów z innymi substacjami, może ona wywołać mnogość nieprzewidzianych sytuacji. Ja też tak miksowałem (kofeina+ashwaganda), jednak zaprzestałem, ze względu na to, że dorzucałem potem zbyt duże ilości owej kofeiny, co przekładało się już na zdenerwowanie i zbyt mocne pobudzenie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 105 / 25 / 0
Nie polecam picia kawy do Ketrelu lub po Ketrelu... Wiem, ze moze byc to dla Was dziwne, ale u mnie Ketrel bardzo zaniza cisnienie, a kawa plus kwetiapina rowna sie nieprzespana noc, bo... mioklonie. Dramat!

pozdrawiam :-)
"Żyć tak, aby nie szkodzić sobie i innym."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.