Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
http://pokazywarka.pl/heroina/
;-)
[wstawiłam nowego linka - v.]
xzx
Alkoholizm to powolanie!
za to fajnie swiecisz przykladem czego NIE robic aby tak skonczyc :-) tj nie napierdalac ciagow przedewszystkim i nie dopuszczac do rosniecia tolerki
[quote="popjerdol"]
za to fajnie swiecisz przykladem czego NIE robic aby tak skonczyc ]
Nie wydaje mi się, żeby to było takie łatwe i oczywiste.
Alkoholizm to powolanie!
Hurra, diese Welt geht unter
To calkiem dobry pomysl, moznaby sie zgadac z jakims monarem, czy inna instytucja jako sponsorem, opracowac to ladnie, wydac i kosic kase(czesc odprowadzic na konto hypera, a reszte przecpac ]
po co dawać coś hyperowi, wszystko przećpać
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
one love
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.