Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 622 / 25 / 0
świnka morska pisze:
I porobiło Cię te 150mg ??? Warto ryzykować ???
Przecież napisałem wyraźnie, że tak. Nawet przysypiałem trochę. Ale teraz to ja mam niską tolerancję na opiaty, bo nie biorę w ciągach od ok. 3 miesięcy. Przez te 3 miesiące zdarzyło mi się palić ze 2-3 razy brauna no i zarzucić ze 3-4 razy kodę (w tym właśnie jeden raz dożylnie). Więc nie wiem czy taka dawka nie będzie za wysoka. Na wszelki wypadek radzę roztwór wtłaczać bardzo powoli, no i OBOWIĄZKOWO łyknąć ze 3-4 tabl. loratadyny czy jakiejś innej antyhistaminy nowej generacji. Bez tego to ANI RUSZ.

Nie warto ryzykować IMHO. Ale jak ktoś jest zdesperowany to czemu nie ;)?
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
nie jestem zdesperowana,mam praktyczie zerową tolerancję na kodę,jakoś nie podpasiła mi ale myslę o małej dawce i do tego pan metkat ;)
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 25 / 0
Dziś znowu poleciało 150mg. Najpierw łyknąłem 3 tabl. Loratadinum. Następnie rozpuściłem całość w 15ml chłodnej wody, dobrze wymieszałem i zacząłem filtrować. Filtrację proponuję przeprowadzać przez TRZY pompy 20ml a na dno upchać trochę waty (czyli przesączyć po 5ml roztworu przez każdą pompę) - inaczej filtr się zapycha i trza się sporo z tym pierdolić. Na koniec wykonać jeszcze filtrację finalną przez większy kłębek waty w pompie - roztwór wychodzi praktycznie prawie przezroczysty.

Wyszły mi 3 zastrzyki po ok 4-4,5ml.

Podoba mi się ten kop histaminy - serce przyspiesza, robi się gorąco i czuć swędzenie w okolicach wkłucia :) Mija jakieś kilka minut i BUM - pojawia się działanie kodeinowe.

Te 150mg dożylnie robi mi gdzieś tak jak 300mg doustnie. Bardzo ubolewam jednak nad tym, że ciężko dostać Antka20 ;( On miał mało paracetamolu, więc można by było go rozpuścić pewnie w 10ml i by łatwo się filtrował...

Odradzam ten sposób podawania kody (dla ludzi nadwrażliwych na histaminę może się to skończyć tragicznie np. tak samo jak ukąszenie szerszenia). Jednak gdy ktoś z was spróbuje to niech napisze swoje przemyślenia na ten temat itp. ;)
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SvD »
Jak mozna sprawdzic czy jest sie nadwrazliwym na histamine, jakis test czy cos?
SvD
  • 622 / 25 / 0
SvD pisze:
Jak mozna sprawdzic czy jest sie nadwrazliwym na histamine, jakis test czy cos?
Weź 450-600mg kody z ekstrakcji na pusty żołądek bez antyhistamin. Jak nie zesrasz się ze swędzenia, morda nie zrobi Ci się czerwona i/lub nie pojawią się bąble to prawdopodobnie nie jesteś uczulony.
  • 109 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SvD »
opiate warrior pisze:

Weź 450-600mg kody z ekstrakcji na pusty żołądek bez antyhistamin. Jak nie zesrasz się ze swędzenia, morda nie zrobi Ci się czerwona i/lub nie pojawią się bąble to prawdopodobnie nie jesteś uczulony.

Dzieki,

bralem juz duuzo razy 600-750 na czysto i działalo bardzo poprawnie, bez czerwonosci etc. Pamietam tylko raz wzialem stosunkowo malo bo 450 a morda cala mi sie czerwona zrobila i swedzialo jak cholera ( co nie powiem, bylo przyjemne ). Ale to był jednorazowy incydent -nie mam pojecia czym spowodowany.
SvD
  • 162 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Recoba »
nie kusić, nie kusić :D
Uwaga! Użytkownik Recoba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 6 / 0
Ja dzisiaj chciałem walnąć 450mg kody i.v. i wszamałem cały aviomarin, przygotowałem już w pompce ale sie rozmyśliłem i wypiłem.
Nie będe chyba pukał kody bo dużo z tym pierdolenia, niebezpieczne i pewnie niewiele lepiej bedzie.
Wole kable oszczędzać do innych rzeczy.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1994 / 118 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
pierdoleni kurwa pogromcy mitów %-D
i za to kocham to forum :cool:
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 291 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Wiedziałem że w końcu ktoś się zdecyduje na ten numer. Mało mądre delikatnie mówiąc, przez taką iniekcje mo zna dostać histaminowego kopa do samego nieba z rozedmą płuc w ramach gratisu (Choć co do typu choroby czy negatywnego efektu pewien nie jestem, Analizowałem problem wieki temu i już idealnie nie pamiętam. Ogólnie rzecz ujmując można się po prostu udusić). Kodeina i tak musi przejść przez wątrobę nim zyska jakiekolwiek przyjemne właściwości. Kopa więc nie będzie a jedyne co może zyskamy to większą biodostępność za cen e ogromnego ryzyka. Jeśli już chcecie podawać sobie kodeinę inaczej niż doustnie to polecam metodę iniekcji domięśniowej lub wlewu doodbytniczego. Choć tak czy inaczej najlepszego 'kopa' i najszybsze wejście uzyskamy pijąc letni roztwór na pusty żołądek. O dziwo doustnie kodeina działa bardziej gwałtownie i szybciej niż domięśniowo.
Zastanówcie się czy zaoszczędzenie kilku z złotych i zaspokojenie fetyszu iniekcyjnego jest warte ryzykowania życiem i zdrowiem. Dodam jeszcze że we wspomnianej książce William Lee czy te z jego znajomy (czy obaj, nie pomnę) brał dożylnie dawkę nie większą niż 32 mg.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młody mężczyzna skręcał skręta na ławce pod kamerą monitoringu miejskiego

Operator, który obserwował zachowanie młodego mężczyzny siedzącego na ławce w Parku Garnizonowym widział jak młodzieniec zażywa narkotyki.

Narkotyki z Ameryki Południowej i Europy warte blisko 9 milionów złotych przechwycone

Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali 37-latka w jednym z mieszkań na warszawskiej Woli. Mężczyzna podejrzany jest o posiadanie blisko 25 kilogramów narkotyków, o łącznej wartości blisko 9 milionów złotych. Sąd przychylił się do wniosku Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola, stosując wobec podejrzanego tymczasowe aresztowanie na okres trzech miesięcy.

Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".