Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2199 / 366 / 0
kodeina + MDMA
albo
kodeina + kokaina

MDMA->kodeina->kokaina

dobry mix ?
jak tak, napiszcie jak klepie
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 119 / 14 / 0
a co z tą piperyną? to, że podbija to niby wiadomo, ale raz piszą, ze zwiększa metabloizacje morfiny, a raz, że narkodeiny, jak jest w koncu? i ile tego pieprzu wjebac przed kodą?
Uwaga! Użytkownik politomax__ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 62 / 0
Nieprzeczytany post autor: sidik »
piperyna jest inhibitorem UGT, wiec hamuje metabolizm w glukuronian kodeiny.
  • 28 / 3 / 0
Warto łączyć xanax z kodą? Co daje? alprę 1mg czuje mocno, a na kodeinę zerową tolerkę mam. Jakie dawki jak coś by było bardzo elegancko, ale nie zaliczyć zgona? %-D
  • 8103 / 909 / 0
06 lipca 2018Zarakow pisze:
Jakie dawki jak coś by było bardzo elegancko, ale nie zaliczyć zgona? %-D
Rozgryź 150 mg thiocodinu, po pij coca cola.5 minut po aplikacji kody , wrzucasz 1 mg alpry. Według mnie powinny nałożyć się peaki dwóch substancji . :cheesy:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 28 / 3 / 0
Dxn faktycznie podbija działanie kodeiny czy jest to efekt na granicy placebo?
  • 8103 / 909 / 0
@up
Podbija, jak wrzucisz około 75 mg.2 godziny przed koda to zwiększy banie.
W wieku lat piętnastu
  • 28 / 3 / 0
wycięto cytat - polymerase

Zarzucę 60mg, wystarczy przy 300mg kody? Ile przed koda brac antyhistamine?
  • 8103 / 909 / 0
@up
Tak, 60 mg będzie ok.
Antyhistamine mniej więcej pół godziny przed koda .
W wieku lat piętnastu
  • 243 / 40 / 0
Widocznie jestem wyjątkowa bo ja podbicia fazy przez DXM nijak nie poczułam.
Ale na mnie ogólnie DXM różnie działa- w sensie czasem coś tam poczuję.
Może za małe dawki biorę ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.