Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 847 / 283 / 0
Lepiej będzie jak wezmę 2 h 225mg DXM przed kodą czy jak dnia następnego po południu po 12mg/kgmc DXM? 300mg kody mnie dobrze robi i tyle zamierzam przyjąć.
Jak 1,5 mg cytyzyny z tym się skomponuje? Z teorii powinno osłabić, ale może zwiększyć zapamiętywanie tripa deksowego? Co o tym myślicie? Wiecie ile cukru mają tabletki acodin i thiocodin? Albo przynajmniej ile ważą? Jestem na diecie ketogennej więc każda ilość się liczy.
  • 2873 / 298 / 0
225mg DXM przed kodą przerzuci mocno tripana strone dexa, a przez to uzyskasz takie pomieszane niewiadomo co, ni to grzanie, ni to astral

Lepiej dzień po ostrym dekszeniu
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1344 / 145 / 8
Mam w planach mixować kodeine, antydepy lub benzo i metkat :gun:
Myślę nad podaniem 3 środków drogą p.o, lub koda i piguły a potem i.v w środku fazy :diabolic:
Co o tym sądzicie?
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 498 / 26 / 0
antydepresanty bym wyjebal bo po co

T 0:00 kodeina
T 0:20 benzo (zalezy jakie masz jak plusy tzf czy plusy rc to pod jezyk %-D )
T 0:50 Strzal z metkata

edyta
jak masz relanium to przerob je do iv ze spirytem i strzel razem z metkatem pierw metkata do pompki pozniej rolki i szybko strzelasz bo sie "zważy" roztwor wtedy T 0:30 to robisz
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 1329 / 58 / 0
Jest sens miksować zolpidem z kodą? Jeśli tak to jaka kolejność i dawka zolpi?
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 2652 / 382 / 0
Tak, jest sens. Podbije sedację. zolpi bierzesz na 30-40min przed kodą w dawce 5-10mg (dla osób bez tolerancji).
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / / 0
Wcześniej w ciągu dnia 0,5mg alpry
2mg klona podjęzykowo
450mg kody, jeszcze zanim cały klon się wchłonie
jak koda się załaduje to 1,5 mg alpry

Tak pięknego stanu nie często mam okazję doświadczyć :D
We may be stupid, but we're not clever
  • 1344 / 145 / 8
zamierzam z kolegą wziąć 2,5 paki thioco (375mg kody), 75mg DXM, loratadyne 20mg, betahistyne 24mg, feksofenadyne 120mg, chlorprofiksen 15mg, do tego piwko i parę buchów.
ziomek jednak rezygnuję z betahistyny, fekso i chlorpro. zobaczymy czy mnie taki miks nie zabije.
zdam relacje jak wytrzeźwieje ;-)

We are eternal
  • 12437 / 2419 / 0
Nie bierz chlorprofiksenu, bo tylko zmarnujesz kodeinę : )
  • 1344 / 145 / 8
jezus_chytrus pisze:
Nie bierz chlorprofiksenu, bo tylko zmarnujesz kodeinę : )
nie wytrzeźwiałem ale poszło 300mg kody, 75mg dxm, betahistyna i loratadyna zapite piwskiem. także bez chlorpro.
grzało cudnie, ale czegoś brakowało, benzo albo innego opio :-p

czuje że paćka w żołądku bąbelkuje

We are eternal
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.