- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
nie ppolecam
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
600mg kodeiny + 50mg hydroksyzyny + 2mg clonazepamu, feta w takim mixie jedynie na odmulke i kontynuowanie dnia ;]
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
Duce pisze:A nie da się tak dobrać dawek żeby lekkiego speedballa zrobić?
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
modyfikacje-speedballa-t23011.html <-- od chuja tego ziomuś wymyślił.
A, dokładnie - Shortballclon - kodeina/tramal + amfetamina + clonazepam, ale clona zamieniam na etizolam, to będzie SHORTBALLETI, dam znać :)
scalono - WRB
Czyli było 225mg kody , 1g amfy i 1mg etiego, no całkiem inaczej, koda działała ale do pewnego momentu przyjmowania ścierwa, chociaż źrenice całą fazę miałem bardzo małe, na koniec wypiłem prawie 0,5 wódki i padłem - taki to speedballix się ułożył :)
To synekpl bardziej ma rację, tyle że można było dołożyć więcej kody do tego stima. Też nie miałem dobrej jakości fety.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.