Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 100 / 8 / 0
Biore paroksetyne 20mg chcialbym przywalic kode. Dawno nie walilem ogolnie kilka lat. Jedno opakowanie tabletek albo butelka syropu bedzie okej? Mysle jeszcze zeby dolozyc cos na histamine jakas hydro albo prometazyne. Zastanawiam sie czy poklepie wgl kodzia na paro ??
  • 226 / 10 / 0
Nie zadziała koda na paro. Ten antydepresant jest silnym inhibitorem cyp2d6 który jest niezbędny do konwersji kodeiny w morfinę
  • 3 / / 0
Przymierzam się już jakiś czas do wypróbowania jakiegoś opio, jak to wygląda z kratomem i ssri/sari? Można zarzucić oba i nic złego się nie podzieje?

przeniesiono - detronizator
  • 9 / / 0
Panowie i panie biorę od paru dni venlafaxyna w dawce 75mg . Mam trochę oxy i zastanawia mnie czy będzie ok działało czy nie warto marnować. Streszcze tylko że tolerka na opio ogromna. Z mojego resarchu wynika ze venla działa na inne enzym ale wolę się dowiedzieć dokładnie niż marnować towar za kupę kasy pozdro
  • 2806 / 362 / 0
@Doreto ja kiedyś jak bylem na wenlafaksynie i bylem na oxy to dziwnie sie czułem bardzo .. powiedziałbym że nastrój byl cos ala depresja czy słyszałem głosy ( gdzie nigdy tak sie nie działo.. ) bardziej wina wenlafaksyny , bo gdy ja odstawilem a bylem na oxy to bylo normalnie
  • 9 / / 0
@sclero2014 Długo byłeś wtedy na tej wenli i jakie dawki oxy brałeś? Dzięki za szybką odpowiedź

Bo biorę moze z 4 dzien wenle i nawet pewnie nie zaczęła dobrze się wchłaniać we mnie, zamierzam dzisiaj zacząć trochę grzać oxy na którą mam w kurwe tolerke i tu pytanie czy jak poprostu omime dawki na te dni to będzie wmiare okej ?
Ostatnio zmieniony 16 października 2024 przez Doreto, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1040 / 297 / 2
@Doreto złota zasada leczenia psychiatrycznego albo się leczysz, albo ćpasz - wybierz mądrze, bo jak połączysz jedno i drugie to łatwo sobie uszkodzić OUN na przykład. (nie mówię o jednorazowej akcji, chociaż kto wie, pewnie i takie przypadki się zdarzyły, a raczej o dłuższej perspektywie czasu)
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 2806 / 362 / 0
16 października 2024Doreto pisze:
@sclero2014 Długo byłeś wtedy na tej wenli i jakie dawki oxy brałeś? Dzięki za szybką odpowiedź

Bo biorę moze z 4 dzien wenle i nawet pewnie nie zaczęła dobrze się wchłaniać we mnie, zamierzam dzisiaj zacząć trochę grzać oxy na którą mam w kurwe tolerke i tu pytanie czy jak poprostu omime dawki na te dni to będzie wmiare okej ?
Wtedy wenle brałem może troche więcej jak 2tygodnie może niecałe 3tygodnie .. a dawki były 2x 150mg dziennie , oxy było 3x80mg dziennie głównie i.v .. tak jak pisałem gdy bylo samo oxy bez wenli bylo ok gdy było oxy + wenla zaczynały się jazdy i wenla to jedyny lek z tych grup który tak " dziwnie " na mnie działał
  • 9 / / 0
@Merx ja o tym doskonale wiem jestem wpieprzony w opio od ponad 10 lat z dwoma nie udanymi odwykami
Na koncie takze te tematy sa mi doskonale znane i mam świadomość ze mozna sobie zjebac życie.A dwa nie pisał bym tu postu nie obawiając się negatywnych interakcji dlatego cieszę się że tak szybko mi odpowiedzieliście na pytanie . Myślę że 3 dni branie venli w dawkach 75mg nie wpłynie na to jak dziś zacznę grzać oxy . I fakt wolę się leczyć ale wiesz jak jest albo i nie z opiowrakami bo moze nim nie jestes . Jeden dzień chce się leczyć a na drugi wjebał bym cala szafe leków przy zestawie objawów odstawiennych .
Ps nie wiem czy to ma wpływ czy nie ale nigdy nie wale nic I.v . Wszystkie idzie P.o dawki oxy do jakiej staram się dochodzić max i jej nie przekraczać to 3x80 bo po 2-3 dniu grzania pojawiają się u mnie bardzo nie przyjemne objawy a sama oxa już nic nie daje po za chwilowym złapaniem oddechu .

Dajcie mi tylko panowie jeszcze znać czy 3 dni venli 75mg per Day moze coś namieszać? Oczywiście już jej dziś nie łykam ani nie bede przez cały okres brania oxy .
  • 20 / / 0
czy mogę zarzucać bezpiecznie oxy będąc na 50mg sertraliny?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.