Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Hej!

Potrzebuję małego pudełka na tabletki z zegarem; otwierającym się o danym czasie. Kupiłem takie większe pudełko z allegro, ale jest za duże, a w dodatku ma plastikowe zamknięcie. Wgl. nie ma niczego takiego w necie. Jakieś pomysły?

Wrzucono do knajpy lekowej — CATCHaFALL
  • 1 / / 0
Witam,czytam forum od dłuższego czasu i jestem pod wrażeniem wiedzy niektórych forumowiczów,więc kieruje swoją prośbę w doborze leków tutaj,opiszę swoją historię po krotce,i liczę na wasza pomoc,w młodym wieku zacząłem przygodę z narkotykami po ich odstawieniu zaczęły się moje problemy psychiczne,główne objawy jakie mi towarzyszą to stres zwykle sytyacje mnie stresują,mysli(dziwne)różnego rodzaju,to że jestem dziwny,inny,że ktoś mnie obgaduje zdaję sobie sprawę z irracjonalności,stresuje sie praktycznie wszystkim w nie małym stopniu,totalny brak energii i ochoty na cokolwiek całymi dniami bym leżał w łóżku i nic nie robił a jak się już za coś wezmę to myśli żeby tylko do niego wrócić,kompletny brak pewności siebie.to są objawy które mi najbardziej dokuczaja i wpływają na moje życie,leczę się u psychiatryczne jakieś 4 lata jednaj bez większego skutku,leki które testuje czuje ich działanie ale po praktycznie ani jednym nie czuję się dobrze ,powątpiewam już w dalszy sens mojego leczenia,dlatego też prośbą skierowana do was,leki jakie przetestowałem to praktycznie wszystki ssri,snr,tlpd,neuroleptyki,pregabalina,było ich naprawdę dużo nie chce też wypisywać wszystkich bo chce po krotce to opisać,czy ktoś mógłby mi pomodz i zaproponował jakieś formy leczenia? Mój lekarz też już zaczyna powątpiewać,dodam tylko ze takim moim odczuciem nie wiem czy słusznym jest,brak dopaminy,to tak w nawiasie takie moje odczucie,jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem,i liczę na wasza pomoc

Przeniesiono do Knajpy przed apteką - 909
  • 364 / 108 / 0
Siema, mam pytanie ostatnio w szpitalu pielęgniarkom się pojebało i dały mi czyjś lek , nie wiem co to było, moja lekarka też nie wie bo mi tego nie wypisywała, może ktoś z was wie biała tabletka w kształcie koła, z wyrytymi literami ID , miętowa , szybko się rozpuszcza się w ustach. Najprawdopodobniej działa depresyjnie na ośrodkowy układ nerwowy (byłem rozluźniony , rozmazywał mi się trochę wzrok),szybsze zaśnięcie (normalnie biorę jeszcze 25mg trazodonu, ale przez to zasnąłem szybciej, ale wybudziłem się o 3 rano i już nie byłem w stanie zasnąć) dzisiaj nie działał na mnie Medikinet.
Ktoś mówił że to może sulpiryd.
"Life pain always sexy"
  • 2535 / 592 / 0
Mirtazapina,mirtor jest miętowy/mentolowy i szybko rozpada się w ustach.Ale nie pamiętam,czy ma jakieś ID.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1202 / 303 / 12
Nic tak nie motywuje do działania i nie uświadamia lepiej o przemijającym czasie jak te jebane robole które już od kilku miesięcy wiercą i remontują aptekę pod moim wyrem, armagedon jest blisko.
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 649 / 0
Ostatnio mam taki system jeśli chodzi zażywanie psychotropów. I nie jest to celebracja pizdeczki ale specjalnie dobrane przeze mnie Menu żeby "spoko " przeżyć dzień
1. 5:30 - 300 /450 pregi przed pracą żeby być w niej jak najbardziej wydajnym a zarazem dawka jak na moje możliwości jest skromna
15.00 - 1 / 1,5 klona po pracy żeby mieć siłę załątwić jakieś sprawy a jeśli takowych nie mam po prostu żeby odgonic złe myśli
21:30 - 25 / 50 ketrelu żeby zasnąć ;)
Sam se tą rozpiskę zrobiłem i polecam lekomanom na etacie ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN

FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”

Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona

Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.

Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach

Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.