Potrzebuję małego pudełka na tabletki z zegarem; otwierającym się o danym czasie. Kupiłem takie większe pudełko z allegro, ale jest za duże, a w dodatku ma plastikowe zamknięcie. Wgl. nie ma niczego takiego w necie. Jakieś pomysły?
Wrzucono do knajpy lekowej — CATCHaFALL
Przeniesiono do Knajpy przed apteką - 909
Ktoś mówił że to może sulpiryd.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
1. 5:30 - 300 /450 pregi przed pracą żeby być w niej jak najbardziej wydajnym a zarazem dawka jak na moje możliwości jest skromna
15.00 - 1 / 1,5 klona po pracy żeby mieć siłę załątwić jakieś sprawy a jeśli takowych nie mam po prostu żeby odgonic złe myśli
21:30 - 25 / 50 ketrelu żeby zasnąć ;)
Sam se tą rozpiskę zrobiłem i polecam lekomanom na etacie ;)
Taka 300tka odpowiednio przygotowana zmielona na pyl, bez powloki i z lekko zwilzonym nosem stawia od razu na nogi z rana, tylko szybko schodzi, moze najpierw zjesc 150-300mg, a potem sniff?? tak jak z trojkami?
Bez benzo granica to 450mg a kiedys byla 600mg i jak wiadomo poprzez sniff duzo uwalnia sie tej substancji i jest duzy wyrzut dopaminy, niestety szybko schodzi.
To ze bupropion jest az tak bardzo zracy jak piszecie to mit,
jak trzymacie 75-150mg bupropionu w japie przez godzine, owszem troche jest, ale sprobujcie tyle samo przetrzymac klefa albo inny analog.
Jak ktos cos wie wiecej, pisac.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.