Potrzebuję małego pudełka na tabletki z zegarem; otwierającym się o danym czasie. Kupiłem takie większe pudełko z allegro, ale jest za duże, a w dodatku ma plastikowe zamknięcie. Wgl. nie ma niczego takiego w necie. Jakieś pomysły?
Wrzucono do knajpy lekowej — CATCHaFALL
Przeniesiono do Knajpy przed apteką - 909
Ktoś mówił że to może sulpiryd.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
1. 5:30 - 300 /450 pregi przed pracą żeby być w niej jak najbardziej wydajnym a zarazem dawka jak na moje możliwości jest skromna
15.00 - 1 / 1,5 klona po pracy żeby mieć siłę załątwić jakieś sprawy a jeśli takowych nie mam po prostu żeby odgonic złe myśli
21:30 - 25 / 50 ketrelu żeby zasnąć ;)
Sam se tą rozpiskę zrobiłem i polecam lekomanom na etacie ;)
Taka 300tka odpowiednio przygotowana zmielona na pyl, bez powloki i z lekko zwilzonym nosem stawia od razu na nogi z rana, tylko szybko schodzi, moze najpierw zjesc 150-300mg, a potem sniff?? tak jak z trojkami?
Bez benzo granica to 450mg a kiedys byla 600mg i jak wiadomo poprzez sniff duzo uwalnia sie tej substancji i jest duzy wyrzut dopaminy, niestety szybko schodzi.
To ze bupropion jest az tak bardzo zracy jak piszecie to mit,
jak trzymacie 75-150mg bupropionu w japie przez godzine, owszem troche jest, ale sprobujcie tyle samo przetrzymac klefa albo inny analog.
Jak ktos cos wie wiecej, pisac.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.