Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 161 / 11 / 0
Dość często spożywam, bo jest on jednym z dwóch benzo które posiadam.
Mam wystrzeloną tolerancję, zażywam zwykle 0,5mg. Po większych dawkach, ulegasz spaniu. Po dawkach złączonych z alkoholem nawet te 0,5g ulegasz spaniu oraz niepohamowanej swojej autokreacji. Aż się narzucasz i prowokujesz.
  • 3239 / 552 / 0
Przeszedł ktoś kiedyś z aptecznego Benzo na to gowno jednocześnie chwaląc sobie? Docelowo po benzo czułem się zajebiscie, a jak montowałem recepty po 5 paczek alpry/bromka tygodniowo to już wogole poezja, no ale już ciężko o takie ilości na receptę- więc poszło całkiem w odstawkę z powodu uzależnienia od dużych dawek.
Jako, że znam apteczne benzo obawiam się rozczarowania RC i efektu związanego z brakiem euforii, a jedynie trzezwopodobnym ubiciem jak świnia.
Z drugiej strony nie mam pieniędzy na kołowanie z darknetu aptecznych benzo w takiej ilości, a ten RC klonazolam mocą i ceną rekompensuje
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 161 / 11 / 0
No ja przeszedłem i odrazu wyykluczam Twoje słowo "gowno". Jest ekonomicznie, rozpuszczałeś kiedyś etizolam? Nie wiesz, co straciłeś.
  • 3239 / 552 / 0
No właśnie jadłem etizolam w tabletkach i byłem rozczarowany bo dojadałem i nie czułem w zasadzie nic, w rezultacie straciłem towar i miałem urwany film, przy aptecznych benzo to się nie zdarzało

• 781 / 46 / 0
Klonazolam brałem tylko w pixach. Co do niego to petarda najmocniejszy chyba benzos ale nie przekroczyłem nigdy 1mg, jest petarda "ubicie jak świnia z klarownością" ale nie jest taki bajkowy jak etizolam dlatego myślę ze został aptecznym benzo.
  • 566 / 30 / 0
@pomasujplecki myślę, że się nie rozczarujesz ponieważ to nie jest trzeźwa benzodiazepina. Człowiek nie ma tak czystego myślenia, jest amnezyjna. Przekraczając 1mg przy tolerancji bym powiedział przeciętnej bełkot i robienie przypału to standard. Nawet w sumie jedna tabletka czasem to za dużo.
Jeśli masz mega tolerke to wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem byłby flualprazolam niż klonazolam. Bo pewnie będziesz dorzucał aż padniesz w losowym miejscu...
rchiro the best
  • 3239 / 552 / 0
Powiedzmy sobie wprost szukam nowego benzo do codziennego brania po kryminalizacji recept internetowych,
Flualpra jest za mocna i ma długi t1/2 co ryzykuje problemami w pracy po wzięciu na noc

• 5801 / 1192 / 43
Etizolam byłby najlepszy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 851 / 201 / 0
Też byłbym za etim. Ewentualnie flubromek. Ale to drugie uważam za bardzo lecznicze i mocno przeciwlękowo.
Ja z benzo jak już to używam nasennych bo najfajniej upierdalają. A że biorę raz na ruski rok to mogę sobie pozwolić. Eti ma taki wkurwiający skutek uboczny. Nie wiem czy ktoś to miał, ale ja miałem jak wpadłem w ciąg. To powoduje hmm skurcz powieki? Coś takiego. No powiekę mi tak dziwnie wywinęło. Niewiadomo dlaczego się tak dzieje. Chociaż dzisiaj nie wertowałem neta. Może rozwiązano zagadkę?
  • 1660 / 300 / 0
Clonazolam a klonazepam to dwie różne rzeczy. Jako, że sam dawno temu zjechałem sobie receptory tym pierwszym, styl działania jest niemalże kompletnie odmienny. Już jedna, relatywnie drobna zmiana w umieszczeniu pojedyńczego atomu halogenkowego potrafi kompletnie zmienić profil działania substancji, a tym bardziej zmiana grupy strukturalnej znanej ze zwiększenia powinowactwa do GABA-A.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.