Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 161 / 11 / 0
Dość często spożywam, bo jest on jednym z dwóch benzo które posiadam.
Mam wystrzeloną tolerancję, zażywam zwykle 0,5mg. Po większych dawkach, ulegasz spaniu. Po dawkach złączonych z alkoholem nawet te 0,5g ulegasz spaniu oraz niepohamowanej swojej autokreacji. Aż się narzucasz i prowokujesz.
  • 3239 / 552 / 0
Przeszedł ktoś kiedyś z aptecznego Benzo na to gowno jednocześnie chwaląc sobie? Docelowo po benzo czułem się zajebiscie, a jak montowałem recepty po 5 paczek alpry/bromka tygodniowo to już wogole poezja, no ale już ciężko o takie ilości na receptę- więc poszło całkiem w odstawkę z powodu uzależnienia od dużych dawek.
Jako, że znam apteczne benzo obawiam się rozczarowania RC i efektu związanego z brakiem euforii, a jedynie trzezwopodobnym ubiciem jak świnia.
Z drugiej strony nie mam pieniędzy na kołowanie z darknetu aptecznych benzo w takiej ilości, a ten RC klonazolam mocą i ceną rekompensuje
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 161 / 11 / 0
No ja przeszedłem i odrazu wyykluczam Twoje słowo "gowno". Jest ekonomicznie, rozpuszczałeś kiedyś etizolam? Nie wiesz, co straciłeś.
  • 3239 / 552 / 0
No właśnie jadłem etizolam w tabletkach i byłem rozczarowany bo dojadałem i nie czułem w zasadzie nic, w rezultacie straciłem towar i miałem urwany film, przy aptecznych benzo to się nie zdarzało

• 782 / 46 / 0
Klonazolam brałem tylko w pixach. Co do niego to petarda najmocniejszy chyba benzos ale nie przekroczyłem nigdy 1mg, jest petarda "ubicie jak świnia z klarownością" ale nie jest taki bajkowy jak etizolam dlatego myślę ze został aptecznym benzo.
  • 566 / 30 / 0
@pomasujplecki myślę, że się nie rozczarujesz ponieważ to nie jest trzeźwa benzodiazepina. Człowiek nie ma tak czystego myślenia, jest amnezyjna. Przekraczając 1mg przy tolerancji bym powiedział przeciętnej bełkot i robienie przypału to standard. Nawet w sumie jedna tabletka czasem to za dużo.
Jeśli masz mega tolerke to wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem byłby flualprazolam niż klonazolam. Bo pewnie będziesz dorzucał aż padniesz w losowym miejscu...
rchiro the best
  • 3239 / 552 / 0
Powiedzmy sobie wprost szukam nowego benzo do codziennego brania po kryminalizacji recept internetowych,
Flualpra jest za mocna i ma długi t1/2 co ryzykuje problemami w pracy po wzięciu na noc

• 5801 / 1192 / 43
Etizolam byłby najlepszy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 873 / 204 / 0
Też byłbym za etim. Ewentualnie flubromek. Ale to drugie uważam za bardzo lecznicze i mocno przeciwlękowo.
Ja z benzo jak już to używam nasennych bo najfajniej upierdalają. A że biorę raz na ruski rok to mogę sobie pozwolić. Eti ma taki wkurwiający skutek uboczny. Nie wiem czy ktoś to miał, ale ja miałem jak wpadłem w ciąg. To powoduje hmm skurcz powieki? Coś takiego. No powiekę mi tak dziwnie wywinęło. Niewiadomo dlaczego się tak dzieje. Chociaż dzisiaj nie wertowałem neta. Może rozwiązano zagadkę?
  • 1660 / 300 / 0
Clonazolam a klonazepam to dwie różne rzeczy. Jako, że sam dawno temu zjechałem sobie receptory tym pierwszym, styl działania jest niemalże kompletnie odmienny. Już jedna, relatywnie drobna zmiana w umieszczeniu pojedyńczego atomu halogenkowego potrafi kompletnie zmienić profil działania substancji, a tym bardziej zmiana grupy strukturalnej znanej ze zwiększenia powinowactwa do GABA-A.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.