Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
Jak długo bierzesz codziennie klonazepam 2 mg ?

Czas głosowania minie 19 sierpnia 2026

- Od 3 miesięcy do roku
1
33%
- Od 1 roku do 3 lat
0
- Od 3 lat do 5 lat
2
67%
- Od 5 lat do 7 lat
0
- Od 8 lat do 10 lat
0
- Od 11 lat do 15 lat
0
- Od 16 lat do 20 lat
0

Liczba głosów: 3

ODPOWIEDZ
  • 240 / 34 / 0
klonazepam, wiele o nim napisano...

Ja zachęcam do udziału w ankiecie a w komentarzach napiszcie, ile mieliście lat, gdy pierwszy raz zetknęliście się z klonami i ile lat macie na chwilę obecną.

Jeśli chcecie opiszcie też wasze najbardziej hardcorowe jazdy gdy byliście pod wpływem klonów :)))

Zapraszam do ankiety I dyskusji
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 965 / 302 / 5
Ja to w ogóle zacząłem swoją przygodę z SPA od clona, który już został ze mną cały czas. Nic nie działa na mnie tak dobrze jak clon, ani pregabalina, ani żadne inne grupy substancji.
Ale staram się nie brać zbyt długo w ciągach, działać działa, ale jego magia znika. przerwy są konieczne, ja w przerwach lubię pregabalinę. Polecam
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
ODPOWIEDZ
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).