Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
Jako ciekawostkę mogę opowiedzieć pewną historię. U nas na rejonie był jeden taki "klejarz" tak go nazywaliśmy. Kiral z torby kleje i rozpuszczalniki, miał swój świat wydawał się nie groźny na pozór ale zdarzało się że chodził za przechodniami. Ludzie się go bali. Nie wiem jaką on mial faze no ale musiał mieć grubo. Zawsze kleił publicznie gdzieś na dworze, nie raz go psy spisywały czy tam zgarniały. Kiedyś mój ziomek zabrał mu to nitro i powiedział ze wyleje to się rozpłakał i dosłownie blagal na kolanach żeby tego nie robić. Raz widziałem jak dostal przekope od typów, po czym normalnie wstał, otrzepal się i poszedł, jakby nie czuł bólu. Z jakiś rok temu zniknął byłem ciekaw co się z nim stalo, był recydywistom. Dowiedziałem się poczasie że napadł z nożem na jakąś budę z kebabem bo był głodny i groził jakims turkom że jak mu nie dadzą kebaba to ich zabije, ponoc probowal jednego lekko okaleczył, zawinęły go psy i teraz siedzi. Pewnie prędko nie wyjdzie. I dobrze bo był nieobliczalny po tym kleju, nie raz go spotykałem pod moim domem, balem się o swoją rodzinę przez tego klejarza. Także nie polecam wam się pakować w takie rzeczy bo to totalnie robi papkę z mózgu że człowiek jest w innym świecie.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 594 / 0
Zgadza się,te substancje znieczulają.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3443 / 715 / 9
To klej wszystkiemu winny... Ciekaw jestem jak to działa w mózgu. Pewnie coś jak dyso. Blokuje przekaźnictwo pomiędzy neuronami.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 4894 / 853 / 0
No jasne że klej winny, widziałem go też na trzeźwo kilka razy, raz jechałem z nim autobusem miejskim. To zachowywał się normalnie, siedział spokojnie, a po kleju inny czlowiek. No i jebało od niego tym klejem mimo że był trzeźwy.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3443 / 715 / 9
Klejowe alibi.
  • 4894 / 853 / 0
Szkoda ze w sądzie nie przeszlo %-D ale w sumie to chuj wie co z takim klejarzem zrobić. Czy do pierdla czy do psychuszki. Przecież on byl prawdopodobnie niepoczytalny popełniając ten czyn a poszedł pierdziec pewnie na lata za usiłowanie popełnienia morderstwa.
  • 27 / 15 / 0
Trzeba wiedzieć kiedy skończyć, z resztą jest coś takiego, jak przedostatni trip.
Ostatni był 4 lata temu z 50ml Tri.
Tego się spodziewałam, były retrospekcje, taki spis treści wszystkich PROJEKCJI.
  • 1455 / 592 / 0
@Atropolamine byku ale jest roznica miedzy N2O ktore jest inhalantem ale nieszkodliwym a klejami , dezodorantami czy gazem do zapalniczek ktore sa neurotoxyczne w chuj .
No i co to za dowod anegdotyczny . Mozna pisac skladnie i byc wrakiem , czego to dowodzi ? Sartre filozof francuski palil jak smok a mimo to byl inteligentniejszy niz ja kiedykolwiek bede . I co wedlug tego palenie nie jest szkodliwe bo napisal mnostwo ksiazek ? Takze wiesz %-D

Moze tu zamkniemy dyskusje bo sie robi offtop fest .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3443 / 715 / 9
Wydaje mi się, że N2O działa czysto fizycznie. I nie zostawia szkód po sobie poza lekkim rozregulowaniem. Natomiast te kleje i inne działają inwazyjnie.
  • 2534 / 594 / 0
No nie wiem,N2O jak by nie patrzeć to też niezły mozgojeb hehe.Mysle,że jest podobnie szkodliwy jak toluen/ksylen ale ten jedyny inhalant jest "dopuszczalny".Uzywany sporadycznie ofc.Polke wyżej stoi butan,to jest najbardziej mozgojebliwy inhalant jakiego próbowałem.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.