Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 475 / 17 / 0
@lostinwonderland Moim zdaniem , po pierwsze : nie kiraj z wora cala twarza. To bez sensu. Jezeli chcesz , sproboj tylko ustami , rownomierne wdechy. Po drugie: Zeby miec taakie fazy jak wyczytalas , to musisz przynajmniej tydzien lub dwa minimum buchac , aby sie faza "WYOROBILA" ;) Pozdrawiam i zycze powodzenia.
  • 25 / / 0
Znalazłam w domu klej obuwniczy firmy dragon, zaw. ksylen, ale po terminie (do 14.11.2011) wiec pytanie czy warto się truć. Sory jeśli gdzieś już coś takiego było, ale mnie ciśnie, a tylko to mam dziś pod ręka %-D
koniec i bomba, kto znał ten trąba.
:tabletki: :hel: :nos: :strzykawka: :kreska: :grzybki:
  • 858 / 18 / 0
Re: Kleje
Nieprzeczytany post autor: 885 »
spierdalaczka pisze:
Znalazłam w domu klej obuwniczy firmy dragon, zaw. ksylen, ale po terminie (do 14.11.2011) wiec pytanie czy warto się truć. Sory jeśli gdzieś już coś takiego było, ale mnie ciśnie, a tylko to mam dziś pod ręka %-D

do samarki i jazda w najgroszym wypadku poza szumem w uszach nic wiecej nie bedzie

opisz wrazenia jak "wrocisz" %-D
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 25 / / 0
Jednak znalazła się koda i mj to sobie darowałam ten klej, ale wczoraj spróbowalam, tak na pierwszy raz i jedyne co to obraz chwiejący się jakbym leżała na łódce zamiast na łożku i lekkie.. rozpikselowanie? Ale z drugiej strony byłam na zejsciu po kilku rzeczach, więc może to ze zmęczenia. Zaciekawiło mnie to i próbuje drugi raz, ale wdycham i wdycham i jedyne co to chwilowe zamroczenie i lekkie, nawet przyjemne mrowienie kończyn. Gdzieś czytałam, że sam ksylen nie dziala, musi być dopiero w połaczeniu z toluenem. Prawda to?
koniec i bomba, kto znał ten trąba.
:tabletki: :hel: :nos: :strzykawka: :kreska: :grzybki:
  • 475 / 17 / 0
@UP PRAWDA.
  • 45 / / 0
spierdalaczka pisze:
Jednak znalazła się koda i MJ to sobie darowałam ten klej, ale wczoraj spróbowalam, tak na pierwszy raz i jedyne co to obraz chwiejący się jakbym leżała na łódce zamiast na łożku i lekkie.. rozpikselowanie? Ale z drugiej strony byłam na zejsciu po kilku rzeczach, więc może to ze zmęczenia. Zaciekawiło mnie to i próbuje drugi raz, ale wdycham i wdycham i jedyne co to chwilowe zamroczenie i lekkie, nawet przyjemne mrowienie kończyn. Gdzieś czytałam, że sam ksylen nie dziala, musi być dopiero w połaczeniu z toluenem. Prawda to?
Toluen jest generalnie odpowiedzalny za to "zamroczenie", i za tzw. echo, czyli szum, pisk w uszach.
Spróbuj z rozpuszczalnikiem, tylko wcześniej nasącz go na jakąś szmatke.
Uwaga! Użytkownik Edamski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 1 / 0
Poznałem ziomka, który wciągał klej z kumplami. Mówił że jak oni brali oddech to on wąchał do nieprzytomności ;-)

Ciekawa historia... bo kiedy ćpali to na jakichś polach w grupce, a on jak to bywa - zemdlał, miał sen.
Bóg(?) powiedział mu że jak przepłynie całe morze, to uratuje ludzi na świecie, więc bez chwili namysłu zaczął płynąć.
A jak to wyglądało w rzeczywistości? - Turlał się po polach ^_^
  • 45 / / 0
Fus pisze:
Poznałem ziomka, który wciągał klej z kumplami. Mówił że jak oni brali oddech to on wąchał do nieprzytomności ;-)

Ciekawa historia... bo kiedy ćpali to na jakichś polach w grupce, a on jak to bywa - zemdlał, miał sen.
Bóg(?) powiedział mu że jak przepłynie całe morze, to uratuje ludzi na świecie, więc bez chwili namysłu zaczął płynąć.
Przesadzasz. Działanie toluenu to jest chwilowa utrata świadomości, max 20s.
Uwaga! Użytkownik Edamski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 669 / 10 / 0
Czy ktoś próbował ze pomyślnym skutkiem butaprenu firmy LAB (czarno-czerwono-żółta tuba)?? Chciałem raz spróbować ale nie wiem czy ten polski butapren jest skuteczny.
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 36 / 1 / 0
Re: Kleje
Nieprzeczytany post autor: Fus »
Edamski pisze:
Fus pisze:

Przesadzasz. Działanie toluenu to jest chwilowa utrata świadomości, max 20s.
No to zacznij liczyć. 20sek to kupa czasu, prawie pół minuty. Ile trwa wizja Twojego normalnego snu?
Myśli że otworzył zamek lecz te drzwi nie mają klamek.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.