Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 67 / 80
belciki00 pisze:
witam,
ponieważ będę miał ketanest w płynie, jak radzicie to przyjąć żeby nie zrobić sobie krzywdy i wzw. mam pytania:
bedzie dobrze cienką igłą w mięsień uda, czy inne miejsce i na ile cm trzeba się wbić najmniej
czy może to wypić poprostu, ale wyczytałem że ryje pęcherz czy nerki w ten sposób,
z góry dzieki za odpowiedż !
Stary igła 0,45 taka krótka, do tego strzykawka 2ml, wbijasz taką igłę w udo w mięsień czterogłowy uda, wchodzi bezboleśnie aż do końca bo jest bardzo krótka. Możesz też to odparować i po wysuszeniu i zdrapaniu wciągać.
  • 95 / 1 / 0
Witam! Mialem wczoraj okazje sprobowac ketaminy. Wczesniej palilem ziolo i wzielem ecstasy wiec nie wiem czy to wszystko bylo dzialaniem ketaminy czy miksu. A wiec tak, najpierw wciagnalem kreske dlugosci ok 2-3 cm i grubosci ok 0,2-0,3cm. Ryje to sluzowke strasznie, smak okropny, splyw tak samo, no ale do rzeczy. Pierwszym efektem bylo znieczulenie nosa, pozniej calego ciala. Gdy jechalem rowerem to czulem sie troche jakbym unosil sie nad ziemia, kolory mi sie wyostrzyly, dzwieki wyciszyly. Czulem tez jakbym mial caly czas czapke na glowie ale nie pamietam czy to bylo po pierwszej kresce czy po drugiej. Gdy chodzilem czulem taki wolny i lekki. Ciagle chcialem chodzic i podziwiac piekno swiata i wszystko mi wirowalo. Po okolo godzinie bania zeszla, zostalo tylko lekkie zamotanie, wiec wciagnalem druga kreske ok 2 razy dluzsza, tej samej grubosci i juz bylo znacznie mocniej. Bylo duzo wieksze odrealnienie, znieczulenie i uczucie braku jednosci z cialem, swiat mnie tez bardZiej ekscytowal i pojawila sie silna euforia. Gdy jechalem rowerem napadly mnie rozkminy o sensie zycia. Po okolo 1-2h wciagnelem 2 kreski dlugosci ok 2-3cm i jedna kreske dlugosci ok 2-3cm i grubosci ok 0,1-0,2cm. I tu sie zaczela masakra :gun: Zaraz po wciagnieciu zaczelo mi masakrycznie wirowac wszystko i krecilo mi sie w glowie, ale po chwili przeszlo. Kolory byly tak zywe jak w jakims niebie czy bajce. Wszystko mi wirowalo, euforia miazdzyla mozg. Uczucie czapki na glowie bylo bardzo silne, co jakis czas widzialem cos co nie istnieje, koledzy zmieniali twarze, mialem halucynacje sluchowe, po jakims czasie szczeka mi zaczela mimowolnie latac i gdy latala kosciol sie wyginal i tanczyl. Dodam, ze caly czas jaralem z kolegami ziolo, bo kety nie chcieli. Mowili ze zle wygladam i sie bali ze cos mi sie stanie. Po jakims czasie pojechali do domu, wiec ja tez i gdy wracalem do domu nagle jakby przenioslem sie wraz z rowerem na inna sciezke i patrze ze to inna sciezka wiec postanowilem wracac, a tu znowu jestem na wlasciwej sciezce, ale jade w przeciwna strone, wiec zawrocilem. Po jakims czasie jade i sobie wkrecilem ze zapomnialek plecaka, ktorego wgl nie mialem :listen: Potem wrocilem do domu, troszke zjadlem, bo nie mialem zbytnio apetytu, wiec poszedlem sie polozyc i znowu wszystko wiruje i sie rusza, wgl w domu jak bylem wszystko mi tanczylo. Po jakims czasie zasnalem ale nie jestem pewny czy to byl sen, w dodatku dwa razy sie budzilem w nocy, a rano bylem zamotany.
  • 221 / 13 / 0
Powiem tak, skoro da się tak z dupy załatwić u ginekologa tabletkę "po", to załatwienie Ketanestu u weterynarza też jest do ogarnięcia.
Minus ten, że akurat przy nim widnieje adnotacja "produkt stosowany wyłącznie w lecznictwie zamkniętym", co sugeruje, że można go stosować tylko warunkach szpitalnych/pod nadzorem lekarza, więc jakby wyszło, że masz coś takiego to potem owy weterynarz miałby naprawdę solidny przypał.
  • 2372 / 315 / 0
Pare dni temu ponownie wpadla mi w łapki ketaminka izometr S, nie duzo bo ok. 300mg. Jako, ze juz raz mialem z Ket do czynienia, wiec wiedzialem jakie niesie ze soba efekty. Jednego wieczorka jakas skromna ilosc pociagnalem sniffem, i bylo dobrze. Tzn. relaks, lekkie odrealnienie, ale bez przesady. Zdecydowwnie mocniejszy sort niz ostatnio. Moim celem bylo full K-Hole. Resztki, mysle ze ok. 100-150mg, sieknalem IM. Tylko zjebalem sprawe po calosci, poniewaz zrobilem to rano, gdzies 10-11, przy promieniach slonca, wbijajacych sie przez okno, jazgocie zza okna itp. Jeblo mnie konkretnie, poczulem ta zaczynajaca sie podroz, ktora jest nie do opisania. Pelnego k-hola znowu nie zaznalem, tak mi sie wydaje, natomiast jazda sama w sobie jest kosmiczna. Zjebalem, bo w pewnym momencie, jakims przeblysku swiadomosci, dotarlo do mnie, ze ma wpasc rodzina...do tego caly ten gwar i swiatlo.No i jak otworzylem oczy i unioslem leb to wycieczka sie skonczyla..... Noc albo zajebisty S&S jest do tego potrzebny niestety. Anyway - jako ze w ogole dysocjanty mnie nie pociagaja, to musze ponownie stwierdzic, ze ketamina zrobila na mnie wielkie wrazenie i jest mega wyjatkiem !! Ma moc !! Wydaje mi sie, ze uzalezniajaca rowniez
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1 / / 0
Witam,

mam możliwość dostępu do leku Bioketan oraz Ketanest 50. i mam pytanie który z nich będzie lepszy. Oba są w płynie czy muszę je destylować w celu otrzymania proszku ? jak otrzymać substancję stałą?
  • 231 / 11 / 9
No chyba nie destylowac, bo oddestylujesz z nich wode. Raczej interesuje cie to, co zostanie po odparowaniu rozpuszczalnika, czyli musisz wykrystalizowac ketamine. Robisz to tak: rozlewasz plyn na talerzu, zostawiasz na kilka dni, zeskrobujesz zyletka proszek (krzysztaly). Polecam polozyc na kaloryferze.
  • 403 / 79 / 0
@up dlaczego nie? przecież chodzi o oddzielenie wody od chlorowodorku, nie? :) nie występuje tu mieszanina azeotropowa więc śmiało jak masz jakąś większą ilość albo zależy ci na czasie to destylacja jest dobrym wyjściem, jak nie chce ci się bawić w chemika i masz trochę czasu to będzie wygodniej zrobić tak jak napisał kolega wyżej.
  • 48 / 4 / 0
Ja kiedys mialem przyjmenosc dorwac calą buteleczke - dla mnie i dla kumpla xD nie pamietam juz nazwy, pamietam tylko, ze 1ml - 100mg.
No i wpadam do zioma bo mowi, szybko po sprzet i lecimy, najpierw 1ml iv.
No i wlasnie, zaczelo cos wchodzic, jakies ptaszki cwierkaly tunel sie otwozyl i w sumie to tyle Oo Dziwna sprawa mowie o tym ziomalowi to on mowi, ze w takim razie jeszcze raz teraz 100 im i za chwile 100 iv i dokladnie to samo jakies ptaszki, tunel i koniec. wstalem z lozka bije do zioma, mowie, ze to jakis wal ze to jakas lipa rozcieczana - a on tak na mnie patrzy i mowi, zebym na zegarek spojrzal - lacznie 3 h z zycia xD
heheheh no i pozniej sie nauczylem dawkowac, piekna substancja, bardzo przyjemna i gleboka. osobiscie to najchetniej to bym zrobil napad na weterynarza i tyle xD
Uwaga! Użytkownik ma24ti nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 1 / 0
ketamina jest fajna
tylko jak za duzo sie snifnie to
hujowe uczucie takie glupio sztywne rece
najlepsza metoda odparowywania to porcelanowa miseczka i mikrofala szypko sparawnie i milo
Uwaga! Użytkownik sasasususese jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 7 / 0
Re: Ketamina
Nieprzeczytany post autor: zaxis »
Szukałem i nie znalazłem, więc pytam... testował ktoś ketamine per rectum?
Bo jestem ciekaw tej drogi podania gdyż sniff działa ok. 3h ,a p.r. podobno wydłuża czas działania ketaminy, warte to zachodu czy dać sobie spokój?
xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.