Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
@Pomornik to ja mam wrażenie że już w trakcie tripa potrafi być klarownie. Wiadomo ciężko o typowy wysyłek fizyczny i jakąś pracę umysłową, ale jasność umysłu i introspekcja jest na fajnym poziomie.
Słyszałem o ludziach, ktorzy popadają w uzależnienia i się szybko sami nokautują xD
24 stycznia 2025omertse pisze: O, to to może tłumaczyć dlaczego miałem wrażenie że r-ka jest trochę mocniejsza, do kruszenia S-ki przykładałem mniejszą uwagę bo już na start jest drobniejsza, ja do tej pory po prostu na książkę z twardą okładką sypałem i plastikową kartą kruszyłem, ale no może faktycznie jest jakaś lepsza metoda, więc dołączam się do pytania.
23 stycznia 2025KavonPL pisze: Powinnam chyba lepiej kruszyć te kryształki, bo najlepiej działa ten puch ktory trzeba skrobać bo aż się przykleił. Jakieś life hacki jak dobrze pokruszyć ketamine? Mam sobie kupić moździerz xd? Robie to prymitywnie w jakiejś plastikowej foremce I ugniatam.
Spoko sprawa ale dwie karty I tacka też dają radę.
I kolejna głupota, trip po amanicie =/= trip po muscymolu, cały grzyb a pojedyncza substancja z niego to duża różnica.
Kolejne głupoty opowiadasz o mocy enancjomerów, a R-ketamina ma totalnie znikome działanie dysocjacyjne/psychodeliczne, działa bardziej antydepresyjnie i trzeba jej wdupić kilka razy więcej, by poczuć chociaż przypominające DXM efekty. Dlatego Ci znowu wyjaśniłem, że nie ma prawa być mocniejsza i nieważne czy to diler czy ktoś inny, wciska Ci bajeczki i sam nie wie co ma. A że spotkałem się już wcześniej u dilerów z tymi bzdurami o ketaminie, to założyłem, że diler. Patrząc po Twoich opisach to Ty masz racemat i esketaminę po prostu, a jakbyś spróbował R, to by się tego nigdy w zyciu pomylić nie dało.
A swoją drogą właśnie kete trzeba mielić na pył. Przyswajalność jest większa i się mniej zmarnuje w postaci spływu. Jedyny minus, że jak za mocno się wciąga to może od razu na gardło polecieć, obrzydlistwo. Wąchać jak kwiatek, a będzie git.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Policjanci odkryli plantację marihuany w domu 77-latki pod Lubaniem. Zbierała na remont
Plantację konopi indyjskich znaleźli policjanci w domku 77-letniej kobiety, w wiosce koło Lubania. Kobieta tłumaczyła na przesłuchaniu, że produkowała marihuanę, bo potrzebowała pieniędzy na remont domu.
Polacy mieli w Islandii plantację marihuany. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy?
Po wpadce trafili do Polski. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy tego procederu?
Handlował narkotykami na bazarze. Diler działał pod przykrywką stoiska z akcesoriami do telefonów
Policjanci z Wydziału Operacyjno-Rozpoznawczego Komendy Rejonowej Policji Warszawa VI zorganizowali akcję, podczas której zabezpieczyli znaczną ilość środków odurzających. Przejęli heroinę, mefedron, kokainę, tabletki clonazepamu oraz egzysty. Łącznie mundurowi zabezpieczyli blisko 119,84 gramów zabronionych prawem środków odurzających. Policjanci zatrzymali również 60-latka, do którego należały narkotyki.