Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Wystarczy poniżej setki, wrzucone po 2 dniach nonstop melanżu gdzie wszystko się sypię (mrug mrug) i wali (mrug mrug) gdzie już poranek przynosi cierpienie i brak nadziei a tu w 5min czuję jakby mi ktoś respawn zrobił i nawet jak zejdzie jest dalej lepiej a nie gorzej.
Ketaminko, you can fix me!
Nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie to działa, ale działa.
14 kwietnia 2024Ukurwiony420 pisze: Ile powinienem wziasc na pierwszy raz jeżeli już gdzieś to jest to przepraszam, ale nie mogłem znaleźć.
Donosowo (wciąganie)
Niska dawka / pierwszy raz 5-15 mg
Umiarkowana dawka 15-40 mg
Wysoka dawka 40-150 mg
Efekt poczujesz w przeciągu 5-15 minut
Doustnie (połykanie)
Niska dawka / pierwszy raz 0-100 mg
Umiarkowana dawka 100-200 mg
Wysoka dawka powyżej 200 mg
Efekt poczujesz w przeciągu 15-60 minut
Domięśniowo nie zaleca się a dożylnie wręcz nie należy nawet próbować.
Pamiętaj że ketamina podrażnia śluzówkę żołądka i całego przewodu pokarmowego, dlatego może powodować wymioty oraz rozwolnienie. Nawet wciągając należy uważać żeby jak najmniej poszło na spływ (wystarczy chwycić się za nos i oddychać przez usta). Kup małą wagę jubilerską (do trzech miejsc po przecinku) i nie rób nic "na oko" raczej, bo to się nie kończy dobrze.
Jak dobrze pamiętam to zazwyczaj 1-1,5h tripu i 0,5-1h comedown.
Teraz dostałem sprzęt, klepie normalnie ale po zajebaniu pajdy dopiero po 3h się w miarę normalnie czuję i nie mam rozjebanego obrazu.
26 kwietnia 2024tosieniedzieje pisze: Fakt, pamiętam że wiele razy jak już nie widziałem dla siebie żadnej nadziei po mocnych ciągach na bk taka sesja na zwale ratowała mnie z silnych turbulencji i stawiała solidnie na nogi.
Nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie to działa, ale działa.
No i ketamina jest trochę stymulantem, ale naukowcy nie wiedzą do końca dlaczego: https://www.nature.com/articles/mp2017190 (The effects of ketamine on dopaminergic function: meta-analysis and review of the implications for neuropsychiatric disorders)
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana
Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.
Legalna marihuana tylko w 10 holenderskich miastach od kwietnia 2025
Holandia, znana z liberalnego podejścia do marihuany, wkracza w nową erę regulacji. Już od kwietnia 2025 r. w 10 holenderskich miastach coffeeshopy będą mogły sprzedawać wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. To część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji marihuany. Czy Holandia zakończy epokę polityki tolerancji i otworzy drzwi do pełnej legalizacji? Przyjrzyjmy się szczegółom.