Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
Pytam bo słyszałem kilka opinii że Kamis lepszy ale u mnie w okolicy jest o wiele więcej Prymata to nie wiem czy warto Kamisa specjalnie szukać.
Bo właśnie ja nie wiem czy lepiej do mniejszego sklepu czy do większego?
OK. Spróbuje zrobić tak:
Duży market, ponieważ chcę mieć nieco większą szanse, że "towar" będzie świeży, ale też będę patrzył na datę wyprodukowania o ile tam jest. prawdopodobnie pójdę do Kauflandu, orientuje się ktoś, czy tam są wszystkie opcje? Kupię paczkę całych prymatu, mielonej prymatu, całej kamisa, no i mieloną kamisa. Zapodam mieszakę, po 5g z każdego, albo żeby było łatwiej 1 orzech z tej i z tej + pół paczki kamisa 4,5g + na oko 4-5g prymatu mielonej, nie wiem ile ma paczka.
To będzie ciekawy piątek i sobota. Razem około 20 gram, bo 9 mi nic nie zrobiło ale to była dawno, to był mielony kamis i pewnie był za stary. Co o tym myślicie?
Aha i takie info mam nie wiem czy to jest w 100% prawda ale suchość i pragnienie po gałce bierze się z dodatków zbrylających które zapobiegają psuciu się z czasem przypraw. Co też jest niejako dowodem że lepsze są faktycznie całe orzechy, bez dodatków, z którymi nerki nasze biedne muszą sobie radzić kiedy my tripujemy ;)
I mam jeszcze pytanie czy może robiliście z gałką bardziej zapodanie zaraz po obudzeniu, czy na noc, zaraz przed pójściem spać czy bardziej środek dnia? Jakie są wasze doświadczenia i co polecacie, ale tak szczerze. Czy może to też zależy od dawki lub producenta?
Bo odnoście kamis vs prymat to opinie są różne, więc zapodam obie w obu formach, a następnie podzielę się swoim doświadczeniem na tym temacie.
Ps: jest rozwiązanie, możecie wykorzystać xd, zapytać się kasjerek, ale to najlepiej w małym sklepie, kiedy była dostawa, aby mieć te z przed kilku dni najświeższe. Chociaż należy się wtedy przygotować potencjalnie na dziwny wzrok, podejrzliwy i pytania dlaczego. I najgorzej jak coś tam wie pracownik sklepu akurat o gałce, ale heh pomysł jakiś mam, najwyżej będę udawał idotę, który się bez powodu ciekawi jak to działa z dostawami kiedy przyjeżdzają ciężarówki, czy mają logo sklepu i takie zagadywanki, żeby nie było niepotrzebnych insynuacji, bo przecież my chcemy tylko gałkę dobrą...
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.