Domyślam się że są to jakieś kalambury. Mam konia ale nie mam roweru, o co mu mogło chodzić?
Błagam o pomoc, dzięki niemu jestem wolny. Rozumiecie..?
Nie wiem jak bardzo inteligentny jest twój kolega ale mógł mieć na myśli : "Przyjedź kiedy tylko chcesz i z kim chcesz ale masz Przyjechać".. to "na chuju przyjedź" - można rozwinąć = szybko przyjedź.
Kolega mój siedział i trochę mi opowiadał. Synonimy tych jego słów też można brać pod uwagę.
Osobiście nigdy nie spotkałem się z jakimś poniżaniem fizycznym tylko z „przemocą fizyczną”.
Dopytaj się go o co mu chodzi i nie używaj takiego slangu na wolności ani tym bardziej na forum
Ps. Cały czas ktoś pilnuje więźniów więc slangu muszę używać. Jak by zapytał jak na rybach to wiedział bym że chodzi o przerzucenie czegoś wetdka przez mury ale kon?
Zapytaj się swojego ziomka bo my nie wiemy co miał na myśli.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?