ODPOWIEDZ
  • 273 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Kaczy musze życzyć ci powodzenia. Moje początki też były trudne. Wystarczy chcieć. BTW Skąd masz HPSa ?!
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 60 / / 0
s
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2006 przez madx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik madx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kaczy »
Siema @madix jasne ze cie pamietam, roslinkki mi sie wczesniej powyciagaly teraz juz tylko nabieraja gestosci, lampa dojdze ale po wyplacie;-) Wrzucam kolejne zdjecia, moze przesadzam ale taki juz jestem jak mam zajawke
pozdro
--
Pozdro dla wszystkich ogrodników:
Overgrow the Worldl!
  • 58 / / 0
no i jescze jedno
--
Overgrow the Worldl!
  • 58 / / 0
przedostantnie na dzis
--
Overgrow the Worldl!
  • 58 / / 0
no i na koniec:
--
Overgrow the Worldl!
  • 58 / / 0
Elo no z okazji ze siedze w domu to pare zdjatek dzisiaj zrobionych roslinki ladnie nadrabiaja i gestnieja, jedna jest troche taka pokraczna ale to chyba slabe genhy po prostu.
--
Overgrow the Worldl!
  • 58 / / 0
nast
--
Overgrow the Worldl!
  • 58 / / 0
nast
--
Overgrow the Worldl!
  • 58 / / 0
kolejne
--
Overgrow the Worldl!
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.