ODPOWIEDZ
  • 376 / 156 / 0
Jebno Open Air pisze:
Korzystając z długiego weekendu i pięknych okoliczności przyrody, jakie zapewnia nam Jebno - nadwiślańska łąka pod Solcem Kujawskim i jej zalesione zakątki. Mamy wielką przyjemność zaprosić was na muzyczną ucztę! Dla szczególnie głodnych mamy tłustą nowinę - w tym roku tupiemy aż 4 dni!

Dbamy nie tylko o szczegóły dotyczące miejsca, ale również różnorodność muzyczną, którą pełnymi garściami będzie można konsumować z 3 scen:
- Psychedelic
- Tekkno/hc
- Chillout

Energię potrzebną do tańca będziemy czerpać w tym roku z kilku chaishopów z ciepłymi posiłkami, za które odpowiedzialni będą: Muka Bar, Lassu i May Czay.

O wasz zmysł wzroku na scenie psychedelic zadba Pszczoła UV ze swoją pasieką, a wizualizacje serwuje: Piotr Serafin (http://www.zeropoint.cz). Pozostałe sceny udekorują: Art Smiths, Jebno Kolektyw, Jeźi Baba, May Ster i SuperMario.

Pole namiotowe będzie pozwalało wypocząć równie dobrze jak wydzielone miejsce postoju dla Camperów!

Nad waszym bezpieczeństwem czuwać będzie przyjazna i wyszkolona ochrona.

Wbitka na Jebno w cenie:
Bramka:
80 zł - karnet na całą imprezę
70 zł - karnet piątek - niedziela
35 zł - jedna noc

Przedpłaty do 8 sierpnia:
70 zł - karnet na całą imprezę

Zgłoszenia prosimy przesyłać mailowo na adres jebnoX@gmail.com, w odpowiedzi odeślemy dane do konta i udzielimy pozostałych informacji.
Kto się wybiera?
  • 1456 / 19 / 0
:-)
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 6 / 0
Ja bym chętnie skoczyl kto jeszcze chętny może dac znać na pw?
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 613 / 21 / 0
oczywiście będę!
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 332 / 38 / 0
Mieszkam 2 km od tego miejsca więc raczej wpadne.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 1456 / 19 / 0
No i Jebło, chociaż nie było aż tak zajebiście jak na Dharmie czy Sadhanie, ale i tak dobrze się bawiłem, pomimo niedociągnięć organizacyjnych. Teraz czas wreszcie dać odpocząć serotoninie. :-)
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 376 / 156 / 0
Zdecydowanie warto było jechać 8 godzin aby się tu znaleźć. Nawet epizod z policją z perspektywy czasu wydaje się być ciekawym przeżyciem, choć w momencie w którym to się działo miałam lekką paranoję :*) Nie mam wielu takich imprez za sobą, ale każda następna coś wnosi, zmienia mnie i coraz bardziej otwiera. To takie ładowanie akumulatorów, jebnięcie pozytywną energią, w pozytywnym miejscu, z ludźmi z którymi dobrze się bawię, mimo wszystko. Było zajebiście :-)
  • 2077 / 510 / 0
Policja zrobiła wlot na festiwal? %-D
  • 376 / 156 / 0
Chodziło o zakłócenie ciszy nocnej i pojawiło się kilku funkcjonariuszy, impreza została trochę wyciszona. Jak zobaczyłam ich to w pierwszej chwili pomyślałam że będzie powtórka z Ozory, ale obawy te nie były uzasadnione, na szczęście :)
  • 987 / 8 / 0
Typ co się stało w Ozorach? :)
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.