Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zmiany ścierwa
Dobra, bez zmian
102
10%
Chujowa, lecz zawsze taka była
168
17%
Była dobra, ostatnio poziom spadł
388
39%
Była chujowa, ale ostatnio się poprawiła
78
8%
Nie zauważyłem żadnych zmian
42
4%
Jest popierdolona, robi rozpierdol w czaszce, i działa nie jak fryta
229
23%

Liczba głosów: 1007

ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Ja się zastanawiam czy wszyscy dobrzy chemicy wyjechali z tego kraju, czy poprostu za handel zabrało się za dużo "dresów" i stąd ta koszmarna jakość teraz. Ja zaczynałem przygodę z białkiem pod koniec lat 90tych i wtedy amfa była amfą. Po setce można było przelatać całą noc. Dreszcze na całym ciele, euforia, czystość umysłu, król parkietu. Wiem dla dzisiejszej młodzieży to pewnie niewyobrażalne, ale tak działa czysta amfetamina. 2 setki wystrzeliwywały człowieka na orbite. A teraz, można zrobić grama w pare godzin i efekt nie dorasta do pięt tym dwóm setkom z końca lat 90-tych. Znaczy nie wiem jak to wygląda w reszcie kraju, ale tak wygląda sytuacja w lubuskim. Przez pewnien czas myślałem, że może to ze mną coś nie tak (jak sie amfa popsuła to byłem w długim związku z MDPV a pózniej z alfą, ostatni rok trzeżwość z małymi wyjątkami), ale nie dawno poczęstowano mnie we wrocku kreską i wystrzeliło mnie na orbite, prawie jak w latach 90......... wieć można......można :D . Przez moment pomyśłałem, że mi piko posypali (ale konsystencja nie pikowa). Mówie do typa czy nie miałby tego odstąpić troche. No i miał....,odstapił mi gieta za cztery dyszki, wiec piko to napewno nie bylo, chyba, że był swiętym mikołajem i matką Teresą w jednym :P
  • 917 / 235 / 0
Nie wiem czy piszę w dobrym wątku ale może ktoś brał podobną amfe: z wygladu biały sypki proszek,typowy zapach amfetaminy,mialem to w woreczku strunowym 3setki z wagi,ja biorę tylko iv , więc wlałem do woreczka 1,5centa wody a ten proch powiększył swoją objętość na cały worek ,zrobił się taki matowy krystaliczny jak ściskałem woreczek to skrzypiało,już miałem to wyjebać do kibla,ale ziom który mi to sprzedał powiedział żebym to podgrzał,i faktycznie po wysypaniu na kapsel i dolaniu 0,5 centa wody lekko podgrzałem i się idealnie roztopiło,nie trzeba było nawet filtrować,puknąłem to i działało si,ale czemu w kontakcie z zimną wodą nastąpiła taka dziwna reakcja to do tej pory mnie zastanawia.
  • 2921 / 243 / 0
nieobgryzampaznokci pisze:
Jednak jestem w 100% przekonany to różowa feta to meta. Ktoś wciągał taką? Nawet przy sporym zanieczyszczeniu 150mg powinno wyjebać na dobre 8-10h + hmm 2 dniowe dochodzenie do siebie ;). Poza tym osoba, która chociaż kilkadziesiąt razy waliła dobrą fetę powinna poczuć, że z tą różową coś jest nie teges szmeges ;)
Tutaj (i jeszcze gdzieś indziej dawno temu) wspomniałem o różowej (właściwie to różowawej) fecie i na pewno nie jest to meta, przynajmniej to co ja miałem. Działało gdzieś 3-4h na bardzo przyzwoitym poziomie, w czasie roboty fizycznej wiadomo była chęć na dorzutkę, ale jak się przesadziło to trochę rozpierdol w głowie był, typowo amfetaminowy, dość mocno zaznaczony. Trochę wjeżdżało na serducho, średnio euforyczne w sensie wypierdolu neuroprzekaźników, za to gadka się kleiła, sporo tematów do rozmowy, jak to po dobrej fecie. Choć fakt, "coś" z nią było nie tak, ale czas działania chyba wyklucza meth z listy "co to może być". Jakoś w zeszłym tygodniu akceptowałem posta (niestety nie pamiętam w którym temacie), gdzie ktoś opisywał dlaczego ta feta jest różowa - chodziło o pozostałości po reakcji i niedoczyszczenie produktu końcowego.
Dawny nick: tur3k
  • 917 / 235 / 0
a czy ta zmiana kolorów z białego na żółty,różowy,czy nawet brązowy(i taki bywał) to nie efekt utleniania się?,brałem każdy z tych kolorów i zawsze była to amfetamina nigdy meth,tylko zauważyłem pewną prawidłowość że czym ciemniejszy odcień tym zwała szybciej brała i była gorsza.
  • 358 / 35 / 6
Tutaj też
A więc sprawa wygląda tak, że musimy zrobić roztwór kwasu siarkowego (możemy użyć elektrolitu) w IPA w stosunku 1:5-> 1ml kwasu i 5ml Ipa.
Roztwór kwasu wkraplamy strzykawką do r-r fety freebase w toluenie kropla po kropli intensywnie mieszając. Zauważymy, że pomarańczowy roztwór zacznie robić się
coraz bardziej biały, wytrącać się zacznie siarczan amfetaminy w formie krystalicznobiałego osadu. Gdy ph osiągnie wartość około 7 (obojętne),
odsączamy osad próżniowo na lejku buchnera, przemywając zimnym acetonem. Jeśli nie mamy lejka buchnera, odsączanie możemy przeprowadzić na filtrze do kawy.
Jeśli nie przemyjemy otrzymanego produkty może on mieć kolor różowy.
  • 67 / 8 / 0
Jakość jest dobra, kwestia mixowania przez wałowników.
Uwaga! Użytkownik ZawałMurowany nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 6 / 0
tur3k pisze:
"co to może być"
Kiedyś dawno temu i nie prawda Seba wziął na handel i w transporcie mu sie pokruszyła jedna piguła. Drobiny wpadły do mokrej jeszcze amfy, która zaabsorbowała barwnik. Xdziesiąt amfy zabarwiło się na jednolity różowy kolor od może 1/3 czerwonej jak bolszewia tabletki. Podobno cuda się z tą fetą działy, po geodezji z zewnętrznej powierzchni samarki można było skrobać fetę podczas gdy worek wciąż był cały. Jak wyschła pozostała różowa i zachowywała się kulturalnie - nie wysypywała się z zamkniętego.

@edit: co do jakości to teraz wajta u mnie w mieście pachnie jak czarny marker permanentny i generalnie nic specjalnego. tęsknię za dobrym prochem w siarczanie pachnącym jak szczur żegnający się z rodziną, ale jeszcze nie martwy, na tapczanie śmierci :3
Uwaga! Użytkownik FidelGastro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 385 / 22 / 0
Krecha poszła,jest moc,szczena lata jak oszalała,trzymie 6 godzin.Zwał masakryczny.
Zanim coś weźmiesz zastanów się kilka razy i zaczerpnij info o tym.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
  • 1121 / 153 / 0
I co krzyżówka waliłeś fetę jeden dzień?
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 385 / 22 / 0
2 dni i żałuję ale już się ogarnąłem,ziomale to po 5 dni śmigają...Syf jakich mało,bania piękna ale co z tego jak szybko mija i później męczarnia.
Zanim coś weźmiesz zastanów się kilka razy i zaczerpnij info o tym.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.