Olejki wdycham aromatyzowane, teraz miałem truskawkę.
Ale, grzałka się przepala i tego aromatu nie czuć nic, a nic. Tylko nikotyna wpływa. Trzeba wykręcać, koszt grzałki 20zl, raz na tydzień albo dwa.
mając na uwadze powyższe, zaniechałem dalszego kręcenia papierosów maszynką i od kilku dni kręcę ręcznie cienkie skręty przy użyciu ustników i bibułek, a także staram się wydłużać interwały pomiędzy dawkami. jeśli chodzi o moc, to wychodzi podobnie, a tytoń schodzi znacznie wolniej. mankamentem jest to, że taki "rollie" prędko się rozkleja, deformuje lub gniecie i trudno mieć na później. mimo wszystko sytuacja opanowana, wolę już to od urządzeń elektronicznych lub podgrzewaczy.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Akurat skończył mi się niebieski Macbaren to nabyłem teraz Casablance ale nie ograniczam się do wybranych firm (chociaż trochę tęskno za angielskim Amber Leafem). Po prostu lubie mocniejsze odmiany czyli w zasadzie tylko virginia odpada.
Poza oczywistym ekonomicznym plusem to można te kręcusy normalnie kopcić w chacie i nie martwić się, że kwadrat będzie jebać popielniczką.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Używam saszetek nikotynowych, wiem że poradziłbym sobie bez nich ale jednak wszedłem w to żeby było coś co mogę sobie dać jako swego rodzaju nagrodę czy inną gratyfikację za mój trud. Cieszy to używam tylko kilka dziennie i pewną przyjemność sprawia odmawianie sobie kolejnej.
wszystkie krotkie w twardym
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.