u mnie w mieście
(140tys.mieszkańców) co wieczór jest zabieranych ze 10osób na testy do szpitala na mocz,za dosłownie nic,albo że hiphopowcy to napewno najarani,albo że ładne samochody stoją pod klatką to może amfa albl koks?i tak kurwa dzień w dzień na kazdej dzielnicy.jak nic nie znajdą to na testy.oni mają ubaw,my kurwa grzywne za grzywną,zabrane prawka,itd.przy zwykłym legitymowaniu jak wracasz z dyskoteki świecą latarkami po oczach,czy zrenice reagują,jak nie na testy jedziesz,to ich nic nie kosztuje,i odgórnie nie mają przejebane,raczej ich komendant namawia do takich działań.operacyjni jeżdżą nonstop w kółko i szukają tylkko delikfentów po dzielnicach,zakamarkach centrum,w dzień jak na wagary małolaty idą itd,
ten kraj jest chory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opalony przemyka sie kanalami, dlatego nie wie nic o zyciu na ulicy :D
Bez urazy, po prostu bardzo zaskoczyla mnie ta informacja, nie spotkalem sie jeszcze z sytuacja, zeby robili komus problemy, nawet jak bylo widac wyraznie, ze to nie alkohol szumi komus w glowie. Jak nie znalezli nic przy tobie, to byles puszczany wolno, po wczesniejszym spisaniu tylko. Widac to kwestia tego, gdzie sie mieszka i jaki jest stosunek(a to indywidualna sprawa) miejscowej policji.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.