Dużo alkoholu -> nawalony
Dużo alkoholu -> EPH -> wytrzeźwiały (chociaż częściowo)
Tylko czy w przypadku IPH jest tak samo?
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Bardzo srednio sie tu sprawdz.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Też używałem soli fizjologicznej przed i po sniffie, ale jak sniff był od razu po nawilżeniu to też robiły mi się czasami grudki. Jak dla mnie to najlepiej nawilżać 10-15 minut przed i po. Próbowałem też lekkiego rozcieńczania soli, bo przecież po użyciu zmiesza się z IPH i zanieczyszczeniami w nosie więc z soli fizjologiczne zrobi się sól hipertoniczną.
Jak podawałem podjęzykowo, albo na dziąsła to lekko podrażniało błonę śluzową, chociaż do podrażnień po np. MDMA to tego nawet nie da się porównać.
Mogę to brać przy schizofrenii, jako zamiennik kofeiny?
12 kwietnia 2018phoEnix128 pisze: Jaki będzie najlepszy sposób aplikacji, poza sniffem?
12 kwietnia 2018phoEnix128 pisze: Mogę to brać przy schizofrenii, jako zamiennik kofeiny?
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie
Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.
Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach
Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.