Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 17 / 3 / 0
Hej, a jak wygląda dostępność piko we Włoszech teraz? Głównie chodzi mi o regiony Wenecji, Mediolanu, nawet Florencji.
  • 5 / / 0
Odkurzam zapomniane konto rozpoczynając od pytania: jak sytuacja we Włoszech czy są jakieś ciekawe grupki telegramowe i chciałby się ktoś podzielić? Potrzebuje troche inne różności poza jaraniem, bo o to w dużych miastach nigdy nie było problemu. Jeśli ktoś ma jakąś ciekawą grupkę na tg, sprawdzone info cokolwiek bardzo chętnie posłucham. Pms are open
  • 18 / 3 / 0
Podpinam się, też słyszałam że ludzie korzystają z telegramu i dobrze na tym wychodzą ale jakoś aż ciężko mi uwierzyć że jest to sposób mało ryzykowny w porównaniu do zakupu na mieście. Nie do końca wiem jak się do tego zabrać i czy warto. Próbował ktoś? Jakie jest ryzyko że razem z paczką przyjdzie odwiedzić nas guardia di finanza?
  • 463 / 45 / 0
Elo jestem właśnie w Katanii na sycylii i przydalaby sie jakas kodeina , bo mi sie Kratom skonczyl i jest troche lipa. Juz obczailem ze w aptekach wszystkie opio na recepte tylko (nawet cos ala glupi antidol). Jesli ktos cos wie albo moze podrzucic gdzie mozna tego szukac to bede wdzieczny .
Pozdro
  • 8 / / 0
Jestem w Rzymie na tydzień. Wie ktoś gdzie mogę znaleść jaranie lub może ma ktoś grupkę/osobę na telegramie? Proszę o ratunek pw, można pisac na telegramie, ten sam nick co tu.
  • 1 / / 0
Hej wszystkim, aktualnie przebywam w Rzymie i potrzebuje paru informacji. Jeśli ktoś ma chwilkę i chciałby się podzielić ze mną kilkoma wskazówkami prosiłbym o wiadomość na priv. Z góry dziękuję
  • 34 / 2 / 0
Rzym ciezko.. musisz kupic koszulke klubu Napoli czy cos i albo wpierdal albo jak znasz jezyk drzesz sie jak oni. Fifty fifty. Dalej na poludnie dogadasz sie, glownie hasz, mete tez znajdziesz jak i kiedys bylo clearOpium. Sycylia to karabikombiniozerzy wiec nie swojemu najeba scooter boye, nie zawsze, ale jednak.
Chcesz ryzykowac to nawet in inglisz musisz krzyczec w ich stylu.
Kosa w kieszeni spoko. I nie dawajcie sie w ciagac w zaułki. Z łapy do łapy i juz.
Ogolnie luz, tylko nie badz pipa.
Wybieram sie po NRoku, to ogarne co i jak, ostatnio bylo spoko, tylko jebance krzycza jakos tak lol
  • 74 / 13 / 0
Rok temu trochę pojezdzilem po północnej italii i w bergamo ogarnąłem bez większego problemu naprawdę dobry hasz. 40 euro za jakieś 3-4 gramy („ważone” na oko). W innych miastach nie szukałem, ale tez nie byłem ani razu zaczepiony i nie widziałem zbyt wielu okazji do zakupu. A temat kupiłem przy stacji kolejowej od grupki czarnoskórych lokalsów.
  • 3 / 1 / 0
Hejanko ,chciałem ogólnie podlapać kontakt z jakàś dziewczyna która przebywa we Włoszech lombardia ,mile widziane ziomeczki bo powiem że jest si i jestem sklimatyzowany dobrze tylko bez fanatyzmu dajcie znać okolice Milan Como dziekii
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.