Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 17 / 3 / 0
Hej, a jak wygląda dostępność piko we Włoszech teraz? Głównie chodzi mi o regiony Wenecji, Mediolanu, nawet Florencji.
  • 5 / / 0
Odkurzam zapomniane konto rozpoczynając od pytania: jak sytuacja we Włoszech czy są jakieś ciekawe grupki telegramowe i chciałby się ktoś podzielić? Potrzebuje troche inne różności poza jaraniem, bo o to w dużych miastach nigdy nie było problemu. Jeśli ktoś ma jakąś ciekawą grupkę na tg, sprawdzone info cokolwiek bardzo chętnie posłucham. Pms are open
  • 18 / 3 / 0
Podpinam się, też słyszałam że ludzie korzystają z telegramu i dobrze na tym wychodzą ale jakoś aż ciężko mi uwierzyć że jest to sposób mało ryzykowny w porównaniu do zakupu na mieście. Nie do końca wiem jak się do tego zabrać i czy warto. Próbował ktoś? Jakie jest ryzyko że razem z paczką przyjdzie odwiedzić nas guardia di finanza?
  • 463 / 45 / 0
Elo jestem właśnie w Katanii na sycylii i przydalaby sie jakas kodeina , bo mi sie Kratom skonczyl i jest troche lipa. Juz obczailem ze w aptekach wszystkie opio na recepte tylko (nawet cos ala glupi antidol). Jesli ktos cos wie albo moze podrzucic gdzie mozna tego szukac to bede wdzieczny .
Pozdro
  • 8 / / 0
Jestem w Rzymie na tydzień. Wie ktoś gdzie mogę znaleść jaranie lub może ma ktoś grupkę/osobę na telegramie? Proszę o ratunek pw, można pisac na telegramie, ten sam nick co tu.
  • 1 / / 0
Hej wszystkim, aktualnie przebywam w Rzymie i potrzebuje paru informacji. Jeśli ktoś ma chwilkę i chciałby się podzielić ze mną kilkoma wskazówkami prosiłbym o wiadomość na priv. Z góry dziękuję
  • 34 / 2 / 0
Rzym ciezko.. musisz kupic koszulke klubu Napoli czy cos i albo wpierdal albo jak znasz jezyk drzesz sie jak oni. Fifty fifty. Dalej na poludnie dogadasz sie, glownie hasz, mete tez znajdziesz jak i kiedys bylo clearOpium. Sycylia to karabikombiniozerzy wiec nie swojemu najeba scooter boye, nie zawsze, ale jednak.
Chcesz ryzykowac to nawet in inglisz musisz krzyczec w ich stylu.
Kosa w kieszeni spoko. I nie dawajcie sie w ciagac w zaułki. Z łapy do łapy i juz.
Ogolnie luz, tylko nie badz pipa.
Wybieram sie po NRoku, to ogarne co i jak, ostatnio bylo spoko, tylko jebance krzycza jakos tak lol
  • 74 / 13 / 0
Rok temu trochę pojezdzilem po północnej italii i w bergamo ogarnąłem bez większego problemu naprawdę dobry hasz. 40 euro za jakieś 3-4 gramy („ważone” na oko). W innych miastach nie szukałem, ale tez nie byłem ani razu zaczepiony i nie widziałem zbyt wielu okazji do zakupu. A temat kupiłem przy stacji kolejowej od grupki czarnoskórych lokalsów.
  • 3 / 1 / 0
Hejanko ,chciałem ogólnie podlapać kontakt z jakàś dziewczyna która przebywa we Włoszech lombardia ,mile widziane ziomeczki bo powiem że jest si i jestem sklimatyzowany dobrze tylko bez fanatyzmu dajcie znać okolice Milan Como dziekii
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.