Teraz najlepszy moment - kasa by się przydała, a propagandę już mają wykupioną. Na miejscu Kaczyńskiego już bym działał i to jeszcze przed wyborami : D A może oni już działania zaczęli dawno temu i stąd ta medyczna? (coś dla fanów teorii spiskowych).
Ja bym tak chciała idę parkiem a tam są sklepu jedne z ziołem a 20m dalej sklep z grzybami.
Ale młodzież potrzebujemy was tam w rządzie bo inaczej nie da się zrozumcie.
Musimy mieć swoje przedstawicielstwo w Sejmie.
Lobby oraz w społeczeństwie większą świadomość tego, że to natura
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
https://hyperreal.info/news/kierowca-w- ... -medycznej
Teraz będą potrzebne pieniądze przez wirusa jest jedna z niewielu okazji do tego by zmienić prawo.
Grzyby i trawa na początek, sama nie palę ale chcę aby była ta wolność wyboru.
Wiadomo są plusy i minusy ale jak nie teraz i jak nie my to kto?!
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
https://www.youtube.com/watch?v=pPLkjQHIX3E
Wywalczyli stworzenie konstytucji od nowa przez ludzi, których sami wybiorą.
Generalnie naród ten potrafi się zjednoczyć w imię wspólnej sprawy jak mało który. Jak teraz są o 21 podziękowania dla służby zdrowia, to w garnki wali całe miasto - niesamowite wrażenie to robi. A godzinę później wyją policyjne syreny...
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana
Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?