Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Cześć
Jestem tu nowy,jeżeli zły dział proszę o przeniesienie do dobrego.
Ostatnio znajomy wspominał mi o imprezach Amfetaminowych :nos: ,czy takie istnieją i jest możliwość zeby taki zwykły śmiertelnik jak ja tam się dostał? Jak one wyglądają?
  • 2874 / 299 / 0
Sam jestem ciekawy jak takie tajemne spotkania amfetaminowe wyglądają

u mnie to jest tak na przykyład tak - przykład z wczoraj - że umawiam się z ziomem na szachy (serio) palimy blanta, walimy szczura jednego drugiego trzeciego czwartego i z piwami podobnie, no i nakurwiamy w te szachy, ale jak się dostać na taką imprezę to nie wiem.

a najlepsze że oczywiście noc nieprzespana i do pracy na 8 :) do teraz mnie trzyma

amfetaminowe spotkania uzależniają

dieta cud
feta i głód
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 2 / / 0
Tak,tylko mi chodzi o balety a nie takie spotkanie w domu
  • 2874 / 299 / 0
balety - idź do klubu, szybko rozpoznasz czy to ten właściwy :)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 2198 / 715 / 0
Znajdz sobie znajomych, lokacje, towar i sam zorganizuj. Proste.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 968 / 96 / 0
Trzeba przejść najpierw Tajemną Inicjacje i dostać się do Wewnętrznego Kręgu.
  • 631 / 103 / 0
Imprezy amfetaminowy XD doooobreee, dawno mnie tak nic nie rozśmieszyło. Opisane w taki sposób jakby były conajmniej sektą lub walkami kogutów w podziemiach %-D nie wiem jak się dostać na taka imprezę, myśleć ze wystarczy iść do klubu i poznać odpowiednie towarzystwo, wtedy każda impreza jest amfetaminowa.
A tak poważnie, daj sobie z tym spokój. Nie warto.

I trochę offtop, ale propsy za nick, wiedziałam ze fani mojeg ulubionego duetu muzycznego są wszędzie :patrzy:
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 8103 / 908 / 0
Wydaje mi się, ze w każdym klubie techno są ``amatorzy`` amph.Szczególnie właśnie w takich klubach z taka muzyka iż najbardziej podchodzi pod :amfa: .
Nie wydaje mi się, ze są specjalne imprezy amfetaminowe, ale już psychodeliczne są, rockowe tak samo, reggae tez wiec może i by się znalazła jakaś amfetaminowa.szczerze w to wątpię :fuj:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 462 / 59 / 0
mysle ze kolega mial na mysli rejwy na ktorych jest grana szybka muzyka elektroniczna, moze cos pokroju gabberowych eventow :)
do techno bardziej pasuje mi ekstazy, amfetamina powyzej 200bpm potrafi zamienic czlowieka w zwierze i ciezko w sumie całą noc przetupać do takiego tempa bez spida
  • 190 / 20 / 2
Ewentualnie chodzi o domowe tzw. "patoklimaty" %-D
Uwaga! Użytkownik kacper791 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.