4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 14 / 0
Wiesz co to jest krystalizacja?
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
No jakiś tam proces krystalizujący substancję, tak prosto i na logikę ;)
Uwaga! Użytkownik degustator4 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 14 / 0
działa tak samo, tylko kryształ szybciej i mocniej wchodzi, bo rozcina bardziej śluzówkę. ale samo działanie identyczne
  • 410 / 8 / 0
co to może być, chodzi po 30pln za sztu, 250mg na fazę trzeba jak dla mnie przy dużej tolercę, zapach i smak ciężko opisać, jakby jakieś leki, nigdy nie widziałem czegoś takiego wcześniej, euforia w stronę mefa ale słabsze, wyostrzenie kolorów, lekko obraz rozmyty, lepiej się muzyki słucha, ogólnie dźwięk trochę wyostrzony, z jednej strony bym gdzieś połaził a z drugiej strony mi się nie chcę (coś jakby spidowało fizycznie a psychicznie nie), nie powiększa źrenic, wręcz przeciwnie, są mniejsze niż zwykle, przy zamkniętych oczach pojawiają się jakieś filmy i głosy, myślenie może trochę trochę zaburzone ale jest ok, coś jak słaby nieogar po mefie, gadać też się chcę, trzyma 30 min i potem jest ciśnienie na kolejne, sen bez problemu tylko jak faza zejdzie to jakieś dziwne schizy, robi się jakoś tak psychodelicznie. na pewno nie jest to mef ani 4-MEC
  • 3 / / 0
jak odróznić 4MMC od 4 MEC ? istnieje jakaś metoda?
  • 2814 / 14 / 0
W przypadku osób prywatnych najczęściej sprawdza się to poprzez badanie w układzie biologicznym.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Dostalem calkowicie biale igielki ale takie ledwo zauwazalne. Na bank to nie mefedron, czyli to prawdopodobnie mec ?.

Brak zapachu.
  • 2428 / 90 / 0
Wstaw zdjęcie jak możesz, ale ja sieniespotkałem z 4-MEC`iem który by nie jebał takim ketonowym zapszkiem:E
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Nie ma zdjecia, w 2 osoby poszlo 2g w cala noc. Aplikacja po okolo 200-250mg, to raczej nie mefedron, nie spidowal tak tylko taka pluszowa faza. Dziewcze tak sie zalatwilo ze wilo sie raz na lozku raz na podlodze ze szczescia :).

Dzialanie podobne do MDMA.

A dzisiaj przy smarkaniu z nosa leciala krew %-D
  • 20 / / 0
Pierwsze spotkania mojego nosa z mefedronem skutkowaly niemozliwym slowotokiem, ktory byl wg mnie przepiekny.
Podczas ostatnich spotkan z rzekomo (?) tą samą substancją nie był on obecny, a sama euforia w moim odczuciu rozni sie od tych pierwszych- jest ale jest jakas taka sztuczna. Ponadto teraz są to mikroigiełki, a nie tak jak kiedyś ryż czy zwykły puder.
[]
I z tym wiaze sie moje pytanie: co pchaja ci nieuczciwi dilerzy nieswiadomym klientom? 4-mec?
[Twoja odpowiedź oczekuje tutaj! - surveilled
Uwaga! Użytkownik Wieczerza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.