4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 14 / 0
Wiesz co to jest krystalizacja?
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
No jakiś tam proces krystalizujący substancję, tak prosto i na logikę ;)
Uwaga! Użytkownik degustator4 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 14 / 0
działa tak samo, tylko kryształ szybciej i mocniej wchodzi, bo rozcina bardziej śluzówkę. ale samo działanie identyczne
  • 410 / 8 / 0
co to może być, chodzi po 30pln za sztu, 250mg na fazę trzeba jak dla mnie przy dużej tolercę, zapach i smak ciężko opisać, jakby jakieś leki, nigdy nie widziałem czegoś takiego wcześniej, euforia w stronę mefa ale słabsze, wyostrzenie kolorów, lekko obraz rozmyty, lepiej się muzyki słucha, ogólnie dźwięk trochę wyostrzony, z jednej strony bym gdzieś połaził a z drugiej strony mi się nie chcę (coś jakby spidowało fizycznie a psychicznie nie), nie powiększa źrenic, wręcz przeciwnie, są mniejsze niż zwykle, przy zamkniętych oczach pojawiają się jakieś filmy i głosy, myślenie może trochę trochę zaburzone ale jest ok, coś jak słaby nieogar po mefie, gadać też się chcę, trzyma 30 min i potem jest ciśnienie na kolejne, sen bez problemu tylko jak faza zejdzie to jakieś dziwne schizy, robi się jakoś tak psychodelicznie. na pewno nie jest to mef ani 4-MEC
  • 3 / / 0
jak odróznić 4MMC od 4 MEC ? istnieje jakaś metoda?
  • 2814 / 14 / 0
W przypadku osób prywatnych najczęściej sprawdza się to poprzez badanie w układzie biologicznym.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Dostalem calkowicie biale igielki ale takie ledwo zauwazalne. Na bank to nie mefedron, czyli to prawdopodobnie mec ?.

Brak zapachu.
  • 2428 / 90 / 0
Wstaw zdjęcie jak możesz, ale ja sieniespotkałem z 4-MEC`iem który by nie jebał takim ketonowym zapszkiem:E
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Nie ma zdjecia, w 2 osoby poszlo 2g w cala noc. Aplikacja po okolo 200-250mg, to raczej nie mefedron, nie spidowal tak tylko taka pluszowa faza. Dziewcze tak sie zalatwilo ze wilo sie raz na lozku raz na podlodze ze szczescia :).

Dzialanie podobne do MDMA.

A dzisiaj przy smarkaniu z nosa leciala krew %-D
  • 20 / / 0
Pierwsze spotkania mojego nosa z mefedronem skutkowaly niemozliwym slowotokiem, ktory byl wg mnie przepiekny.
Podczas ostatnich spotkan z rzekomo (?) tą samą substancją nie był on obecny, a sama euforia w moim odczuciu rozni sie od tych pierwszych- jest ale jest jakas taka sztuczna. Ponadto teraz są to mikroigiełki, a nie tak jak kiedyś ryż czy zwykły puder.
[]
I z tym wiaze sie moje pytanie: co pchaja ci nieuczciwi dilerzy nieswiadomym klientom? 4-mec?
[Twoja odpowiedź oczekuje tutaj! - surveilled
Uwaga! Użytkownik Wieczerza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.