4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1521 / 72 / 0
Mefedryna to wynalazek żołnierzy RPK, radzę z dystansem podchodzić do tego. Piszesz że mefedron był składnikiem dopalaczy których tak unikasz, potrafisz zatem podać pełny skład "dopalacza"? Nie, nie ma czegoś takiego jak dopalacz, to termin wychwycony i spopularyzowany przez media. Te 'dopsy' po których nie możesz wypluć śliny to pewnie pente/etkat/inne ścierwo dopaminergiczne, bomba po nich to praktycznie czysta stymulacja i chęć do działania. mefedron jest serotoninergiczny, nie pozostawiał męczącej stymulacji na długo po efektach właściwych. Wracając do mefedronu w nieszczęsnych dopalaczach: tak, występował w tych mieszankach, często pół na pół z wypełniaczami i odrobiną pFPP by lepiej klepało. Tak moja droga, te dopalacze to nic innego jak rozrzedzone i/lub pomieszane popularne odczynniki. Zdrowiej i taniej jest wybrać te które smyrają tak jak lubimy i rozejrzeć się za dobrym vendorem.
Ostatnio zmieniony 16 września 2013 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 17 / / 0
właśnie to miałam na myśli z mefedronem w dopalaczach, chyba źle to ujęłam, że "był składnikiem" ;-)
dziękuję za odpowiedz :-)
  • 160 / / 0
Witam Państwa,
mam pytanie odnośnie mefa, czy może on mieć z początku słodkawy, wręcz przyjemny smak, nie da się go dosłownie określić (leciutko waniliowy, ale to tez nie jest to), w większych kryształkach, na pewno nie jest to cukier ani nic z tych rzeczy, ale po zarzuceniu ok 300mg efekt bardzo, bardzo słaby, lekka euforia na 10min, speedu brak, nawet nie było chęci do rozmowy. Cena - 40zł. Co to mogło być? Kryształki były całkiem spore, różnych kształtów.
Uwaga! Użytkownik xemnaspl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 3 / 0
Skład słynnego koko czy KOKOLINO EXCLUZIV do Października 2010 roku
to był 50 % 4mmc
30 % Biała Tabaka
10 % pseudoededryna
10 % pFPP
ew jakiś aromat wiśniowy w cherry koko
stąd też informacje ze mefedron był składnikiem dopalaczy
wiewi2@bk.ru
  • 216 / 1 / 0
http://imgur.com/T1xaIpx

Witam miśki. To, to oto wyżej sprzedawane na Śląsku dokładnie w Tychach(doszły mnie słuchy, że na Kato też się pojawiło) sprzedawane jest jako "mefedron z węgier" Ile w tym prawdy? Ktoś wie co w tym dokładnie siedzi?

Działanie: Pierwsza kreska coś koło 100-200mg wchodziło długo bo 15min i nie było aż takiego uderzenia w głowie jak po dawnym mefie ale jednak było i gdy zeszło to wchodził mega ogromny speed, euforia, szczękościsk i taki stan utrzymywał się przez około 2h(cały czas na pełnych obrotach jakby sie co 10min dociągało krechę speeda) Kolejne już kreski to były już 200-350mg i po drugiej już takiej porządnej szybko weszło i było uderzenie w głowie jak po mefie i po wszystkich znów mega działanie dobrego władka przez 2h. Ogólnie wtedy te pierwsze 1g owego specyfiku starczyło mi na genialną zabawę od godziny 18 do godziny 01/02 po wszystkim zasnąłem normalnie, rano wstałem i z apetytem zjadłem śniadanie. Od tamtej pory przerobiłem już jakieś 15g tej substancji "mefedronu"

Myślę, że to chyba tyle, pytajcie gdybym coś pominął ;-)
Jeśli mi coś kobieta skradnie, mąż lub chłopiec,
Niech szykują: ta pochwę, ten gębę, tyłek ów
  • 284 / 4 / 0
Ktoś pisał, że ponoć 4-MEC lata po Kato.
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 2714 / 512 / 0
Ja pisałem, ale to nie to co na obrazku. Ten 4-MEC co jest w moich okolicach to igiełki.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 3898 / 238 / 13
nie rozumiem po co miałby ktoś robić meca, zamiast mmc... No chyba, że jest gdzieś przy granicy legalny (?)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 402 / 3 / 0
4mec ze slo kilogramami w bmw przywoza i popylaja jako mmc
ot cala zagadka rozwiazana
dobranoc
Ostatnio zmieniony 10 października 2013 przez wiewi2, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1888 / 422 / 4
Ministrant pisze:
http://imgur.com/T1xaIpx

Witam miśki. To, to oto wyżej sprzedawane na Śląsku dokładnie w Tychach(doszły mnie słuchy, że na Kato też się pojawiło) sprzedawane jest jako "mefedron z węgier" Ile w tym prawdy? Ktoś wie co w tym dokładnie siedzi?

Działanie: Pierwsza kreska coś koło 100-200mg wchodziło długo bo 15min i nie było aż takiego uderzenia w głowie jak po dawnym mefie ale jednak było i gdy zeszło to wchodził mega ogromny speed, euforia, szczękościsk i taki stan utrzymywał się przez około 2h(cały czas na pełnych obrotach jakby sie co 10min dociągało krechę speeda) Kolejne już kreski to były już 200-350mg i po drugiej już takiej porządnej szybko weszło i było uderzenie w głowie jak po mefie i po wszystkich znów mega działanie dobrego władka przez 2h. Ogólnie wtedy te pierwsze 1g owego specyfiku starczyło mi na genialną zabawę od godziny 18 do godziny 01/02 po wszystkim zasnąłem normalnie, rano wstałem i z apetytem zjadłem śniadanie. Od tamtej pory przerobiłem już jakieś 15g tej substancji "mefedronu"

Myślę, że to chyba tyle, pytajcie gdybym coś pominął ;-)
jest tez na Gliwicach, Rybniku i Zabrzu...

Ja bym składał na Ethkata... prawie w ogóle nie stymuluje serca [ chyba, że ktoś przesadzi ] - banie się osiąga po wrzuceniu 0.5g trzyma do godziny i schodzi na dużej chcicy na nastepne dosypki...
Duża ochota na Sex, mało "gadatliwe" to jest...
możliwe , że jest tam też lidokaina - działa "lekko" znieczulająco i ten magiczny zapach... nie potrafię go określić ryba+aceton+amfa ...

ludzie po tym dochodzą od 2 dni do nawet 1.5 tygodnia... do stanu "normal" ... po prostu się to czuje cały czas w organizmie... to tyle ode mnie
DXM
ODPOWIEDZ
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.