Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
[mention]dyplomata[/mention]
Dlugo sie nie nacieszysz dzialaniem bo tolerka rosnie bardzo szybko.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 130 / 6 / 0
@Ujebany

Na mnie hydroxycyna wciąż działa, mimo zeżartych setek tabletek, czego nie moge powiedzieć np o benzo. Hydroxycyna nie jest zła.
  • 36 / 2 / 0
z koda tez to ma dzialanie bardzo nasenne?
rchiro the best
  • 2897 / 613 / 10
[mention]sclass[/mention], jest większa sedacja. Jeśli Ciebie hydro solo działa bardzo nasennie, to tak, działanie nasenne będzie mocniejsze.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 585 / 62 / 0
w ciagu ostatnich 2 tyg uzylem trzy razy z koda 0; dwa pierwsze razy po 50 mg, ostatni 100 mg. o ile 2 pierwsze byly mocno sedacyjne (ale bez zartow: to koda, wiec do noddow wciaz daleko), tak ten z 100 mg juz raczej nie (a na dodatek dorzucilem jeszcze alpry 1ke), wlasciwie jakbym hydro nie wzial.

czyli ee albo masz doslownie tego karton i nie przeraza cie fakt zapodawania z czasem tabsow lopata do japy, albo hydro stosuje sie, nie wiem, raz na 2-4 tyg.

ale to tylko moje obserwacje.
  • 482 / 14 / 0
Interesuje mnie jak wygląda sen gdy uspimy się hydro w większych dawkach? Tzn, czy jest głęboki, regenerujący(czy to w ogole możliwe gdy nie zasypiamy normalnie..?) jak sprawa ma sie postawienie hydro vs klony jesli chodzi o jakość snu? Hydro potrafi mnie w wiekszych dawkach+100mg jeśli dobrze pamietam położyć do snu na kilka godzin na zjeździe z stymulantu,ale czy warte jest w ogóle czegoś takie usypianie sie?
  • 585 / 62 / 0
na pewno lepsze niz zarcie benzosow. btw przeczytaj drugi akapit tego posta. nie wiem na ile mam racje, ale wg mnie naprawde hydro zbija noradrenaline. dzis zjadlem 250 mg 4-FMA (w podzielonych) + 100 mg hydro i serducho spokojne. albo to placebo. :)
  • 564 / 52 / 0
Kolega na ból pikawy po tramcu (małe dawki 200mg max) polecił hydroksyzyne, co sądzicie?
Predzej martwy niz slaby
  • 8103 / 907 / 0
Jak nie brales wczesniej to powinno pomoc.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3649 / 994 / 2
29 stycznia 2018kwasiarz pisze:
Interesuje mnie jak wygląda sen gdy uspimy się hydro w większych dawkach? Tzn, czy jest głęboki, regenerujący(czy to w ogole możliwe gdy nie zasypiamy normalnie..?) jak sprawa ma sie postawienie hydro vs klony jesli chodzi o jakość snu? Hydro potrafi mnie w wiekszych dawkach+100mg jeśli dobrze pamietam położyć do snu na kilka godzin na zjeździe z stymulantu,ale czy warte jest w ogóle czegoś takie usypianie sie?
1. Jest długi. Jak bierzesz przed samym snem, a załóżmy brałbyś o 23, to takie hydroksyzynowe zmulenie będzie cię trzymać do 12-13 dnia następnego.
2. Regenerujący jest jeśli cierpisz na bezsenność. W zwykłym przypadku ciężko powiedzieć. Bo sen jest głęboki i jak źle się wybudzisz - w fazie NREM, to wiadomo, ciężko doprowadzić się do normalności nawet do popołudnia.
3. Warto usypiać się hydroksyzyną, a nie robić tego benzo ze względu na to, że benzo jak to benzo, nie ma dobrego wpływu na mózg.

Z zastosowań jakie zauważyłem to przy przedawkowaniu ketonów np. 3-CMC, to około 2 łyżki stołowe syropu z hydroksyzyną nie uśpią, ale uspokoją i zmniejszą puls. Mam wrażenie, że hydroksyzyna szybciej działa niż benzodiazepiny.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.