Chyba Ci się pomyliły specyfiki. Właśnie 5-HTP jest dobre na leniuszka czy na sen. W takim razie jak najmniejsza i zmieszaj sobie z kofeiną czy z czymś
27 stycznia 2022lexapro pisze: Co, jeśli jestem świeżo na zolofcie 50mg, mija zaraz 2 tydzień. Chcę wziąć około 50 mg tryptofanu, nie zabije ? Kiedyś zbyt odważnie używałem 5-htp (chyba dawki z rzędu 600 mg — raczej sporo) i było mocno, ale poradziłem sobie w domu. Proszę, o opinie kogoś, kto próbował i jeszcze raz podkreślam małe dawki tryptofanu. Pozdrawiam :).
Ps. Wspomagająco mam bezno, l-teanine jakby co.
Czy moge przyjac dawke paroksetyny 20-30mg? O 4 rano przyjalem 200mg 5htp. Minelo ponad 15h
Ale żresz tą paroksetynę regularnie? Czy tak jednorazowo taką dużą dawkę?
Nie wiem jakie efekty chcesz osiągnąć, ale raczej nie ma to sensu.
200 mg 5-htp to dość sporo, ale myślę że po takim połączeniu jeszcze nie spali ci bani. Mi się zdarzyło zjeść podobne ilości razem.
Czy mogę brać również 5-HTP?
z tego paro to nie idzie zejść masakra jakaś , to by wage trzeba było kupić na mg. i po 1mg kroić.
przy każdym zmniejszeniu o 2,5mg jak by mi ktoś umarł się czuje i brain zaps.
czy 5htp chociaż troche pomożę?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.