Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 30 / / 0
Łączył ktoś 5-htp z alkoholem ? Bo koleś na bluelight.ru miał po tym miksie atak paniki
Do NOT combine these two. I had a horrific panic attack / seizure doing just this. Your liver has a hard time metabolizing the alcohol and the 5-HTP. I took 150 MG, with valerian root, and vitamin b-6, and 4 beers... floored, literally.
Ciekawi mnie po jakim czasie od wzięcia 5-htp można sie nawalić bez konsekwencji :-D
  • 684 / 9 / 0
Ja laczylem bez zadnej roznicy ;p Generalnie nie wiem co ma jedno do drugiego, nawet jak obciaza watrobe to skad ten atak paniki. Ja specjalnie to suplementowalem w celu zniewalizowania kaca po piciu, nie wiem czy cos dawalo.
  • 261 / 2 / 0
Po około 4 godzinach od przyjęcia 400mg 5htp poszło około 200 wódki. Na kilka minut odpłynełem, odrealnienie, lekkość. Nie wiedziałem co się dzieje dopiero później połączyłem te dwa fakty
  • 129 / 4 / 0
Wie ktoś może gdzie w Warszawie można kupić 5-htp?
  • 27 / 3 / 0
obleć sklepy z odżywkami. KAIZEN'a powinno być najtaniej.
  • 9 / / 0
hmm możesz próbować znaleść w jakims sklepie z odżywkami , ale mi nie udalo sie znaleśc

najlepiej przez internet
  • 134 / / 0
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / / 0
tam jest tyle 5-htp co kot napłakał. Jak w większości preparatów na rynku.
Bo zwykle podaja zawartość ekstratku (np. 50mg 20%), albo są czyste zmielone nasiona (3-5%) - jak się wydaje, w tym przypadku są tylko nasiona :)
  • 134 / / 0
A w czym jest dużo 5-htp? Za konkretny link byłbym wdzięczny :-)
Ostatnio zmieniony 30 września 2010 przez Dead Kennedys, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 2 / 0
Re: L-5-HTP
Nieprzeczytany post autor: ripperg »
Również odczułem polepszony odbiór muzyki. Ostatnio wrzuciłem 400mg przed snem (Puritan's Pride). Budziłem się kilka razy w nocy ale to był dalej sen (zapomniałem jak ten stan sie nazywa), gra cieni, sylwetki ludzi na kanapie, niebieskie światło zestawu HIFI dawało nieźle po oczach. Rano potrzebowałem dłuższej chwili niż zwykle aby sie wybudzić. W dzień nie lubie tego jeść bo strasznie przymula...

Dziwią mnie opinie że to placebo skoro na mnie tak to działa. 5htp pomogło mi w odstawieniu ketonów na dobre ale to akurat mogła być autosugestia
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.