- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
po tygodniu nie bedziesz w ogole czuc tego 5-HTP, za to noopept tak
Emce pisze:Jak się łączy z MDxx i benzofuranami jak zmienia ich fazę :-) ?
Ogólnie nie wydaje mi się, żeby 5-HTP miało jakikolwiek potencjał w miksach. Próbowałem z mj, kodą i różnymi innymi rzeczami, nie pamiętam dokładnie, ale nigdy nie miałem wyraźnych efektów. Za to dobrze nadaje się do podbicia trzeźwości, kiedy robi się nieciekawie.
jarekjurek pisze:Ogólnie nie wydaje mi się, żeby 5-HTP miało jakikolwiek potencjał w miksach.
5-HTP oralnie/podjęzykowo, 100mg
inozytol sniffem, 0.5g
Uczucie podobne jak wejście MXE.
Poza tym, 5-HTP + MJ, wtedy zioło bardziej euforyzuje, mamy więcej energii. W ogóle suplementacja mocno wpływa na fazę marihuanową, radzę potestować.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Tylko z tego co pamiętam to po 5 htp miałem dużo uboków. Ból brzucha, a nawet jakieś kucie w sercu. Co jakiś czas mam gorsze dni i dopada mnie jakiś taki stały niepokój i właśnie pomyślałem sobie że w te dni może 5htp by złagodziło te lęki.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.